Nieuwe Sanidirect-winkel in Vlaardingen met vader-dochter duo

VLAARDINGEN | Sanidirect opent op 20 oktober de deuren van een nieuwe winkel in Vlaardingen. Aan het roer staat Ronald van der Zwet (52) met al dertig jaar ervaring in de retail. “Klanten kunnen rekenen op deskundig advies, aandacht voor detail en de best mogelijke service.” Zijn dochter Charisa (20) gaat samen met hem het avontuur aan in Vlaardingen.

Ronald heeft zijn jarenlange ervaring opgedaan in verschillende badkamer- en keukenzaken. Naast het verkopen ervan, heeft hij ze ook veel gemonteerd. Die expertise kan hij nu mooi inzetten bij Sanidirect. “De afgelopen paar jaar run ik de winkel in Den Haag al als manager,” vertelt Ronald. “Toen werd ik dit jaar gevraagd om een eigen Sanidirect-winkel te starten in Vlaardingen. Ik vond het een leuke en logische volgende stap. Ik ken dit merk al zo lang, dat ik weet waar ik aan begin. Het voelt ontzettend goed en vertrouwd.”

Zo vader, zo dochter

Charisa gaat al van kleins af aan met haar vader mee naar de zaak. “Al vanaf mijn 10 e wilde ik meehelpen en bracht ik koffie en thee aan klanten. Door al die jaren mijn vader zo aan het werk te zien, wist ik al snel dat ik ook de commerciële kant op wil. Hij is echt een voorbeeld voor mij. Ik ben ontzettend trots als ik hem aan tafel zie zitten met klanten.” Het met klanten omgaan zit duidelijk in het bloed. Ronald vult aan: “Charisa is pas 20, maar heeft echt die drive al. Ze is nog maar net begonnen bij mij in de winkel in Den Haag, en geeft al het beste advies aan onze klanten.”

Warme sfeer

Waar Ronald nog van de ‘oude stempel’ is en graag de tijd neemt voor klanten, brengt Charisa een frisse wind met zich mee op het gebied van de laatste trends die online te vinden zijn. Ronald: “Dat is een belangrijke en goedwerkende combinatie. Ik geloof dat mensen een stukje expertise zoeken, en met mijn achtergrond in montage en techniek zijn ze aan het goede adres. Charisa vult dat perfect aan met haar jonge kijk op zaken.” Dat het een goede combinatie is, merken ook de klanten. Charisa: “Doordat mensen meekrijgen dat het een familiebedrijf is, creëert dat een warme sfeer. We hebben al een paar keer meegemaakt dat mensen het hartstikke leuk vinden om te merken dat we vader en dochter zijn. Dat geeft net dat beetje extra.”

Alle doelgroepen

Op deze manier spreken Ronald en Charisa dan ook graag alle soorten mensen aan. “Ik vind het belangrijk dat iedereen zich welkom voelt bij ons,” vertelt Ronald. “We helpen veel jonge stellen, maar willen er natuurlijk ook zijn voor oudere mensen of mensen die slecht ter been zijn, of bepaalde aanpassingen nodig hebben. Ik maak dan ook gerust huisbezoeken. Ik kom overal. Klanten vinden dat een meerwaarde.”

“We geloven in het belang van expertise, klantgerichtheid en het hebben van een gunfactor. Klanten kunnen rekenen op deskundig advies, aandacht voor detail en de best mogelijke service.” aldus Ronald. Zijn dochter vult aan: "We willen mensen heel graag helpen. Ik vind het echt het allerleukste om klanten blij te zien en enthousiast te krijgen over hun badkamer, zodat ze met een goed gevoel de winkel uitgaan.” En of ze er zin in hebben? Charisa: “Absoluut! En dat zie ik ook bij mijn vader. Hij gaat echt met een lach naar de winkel in Den Haag. Dat zal alleen nog maar meer worden als hij zijn eigen winkel heeft. Als hij erover praat, straalt hij helemaal. Daardoor krijg ik er ook nóg meer zin in!”

Sanidirect Vlaardingen is open vanaf 20 oktober. Je kunt altijd binnen komen lopen voor advies, of een afspraak maken bij Sanidirect. Geïnspireerd geraakt door het bijzondere familieverhaal van Ronald en Charisa?