Nieuwe franchisenemers voor HouseHunting

2018 start voorspoedig bij (verhuur)makelaar HouseHunting. In december 2017 werden een aantal nieuwe franchisecontracten getekend. Maarten Pijpers van Immen Vastgoed is onlangs aangesloten en is per direct actief als HouseHunting Apeldoorn. Maarten was met Immen Vastgoed reeds als vastgoedadviseur actief in deze regio, maar ziet de meerwaarde van het aansluiten bij het landelijke concept HouseHunting: “Als franchisenemer kan ik gebruik maken van de jarenlange kennis en ervaring die de organisatie en mijn mede-franchisenemers hebben opgedaan. HouseHunting biedt bovendien een breed en flexibel dienstenpakket, waarin het begrip ‘service’ met hoofdletter is geschreven. Dit biedt ook voor mijn bestaande netwerk van huurders en verhuurders in de regio Apeldoorn volop kansen.”
 
Michelle Ross begint in maart 2018 als franchisenemer bij HouseHunting. Michelle heeft in het verleden ruime ervaring opgedaan in het bedrijfsleven op het gebied van accountmanagement, relatiebeheer en customer services. De vastgoedwereld heeft altijd getrokken en de keuze voor ondernemen bij HouseHunting was snel gemaakt. “Ik had meteen een goed gevoel bij de dienstverlening, de naamsbekendheid én de organisatie. Het HouseHunting concept biedt mij naast een goede ondersteuning op allerlei fronten, ook veel ondernemersvrijheid. Ik kijk er erg naar uit om aan de slag te gaan als vastgoedadviseur en om huurders, bedrijven en verhuurders te informeren over de service en dienstverlening van HouseHunting.”

In 2017 verwelkomde de franchiseformule al nieuwe ondernemers in ’t Gooi, Capelle aan den IJssel en na de jaarwisseling is HouseHunting ook actief in Amersfoort, Almere en Maassluis.

HouseHunting is een landelijk opererende organisatie, sinds 2005 actief in de bemiddeling van huur, verhuur, aan-, verkoop en beheer van woningen. De HouseHunting franchisenemers zijn allemaal actief als zelfstandig (verhuur)makelaar in hun eigen regio. 

Bekijk ook