Nieuwe franchisenemer voor Straetus Incasso in België

Volgende maand gaat de 55-jarige Marc Bouchet van start als Straetus Incasso-franchisenemer in Paal, België. Hiervoor is Marc werkzaam geweest als boekhouder, office manager en financieel directeur in zowel productie- als handelsondernemingen. Op korte termijn wil Marc een mooie portefeuille opbouwen en dan proberen om zijn rayon uit te breiden naar volledig Belgisch Limburg.

Op de vraag waarom Marc voor Straetus heeft gekozen, reageert hij: “Straetus is stevig onderbouwd. De formule zit goed in elkaar. Het management is jong en dynamisch. De mensen geven steeds het gevoel vooruit te willen. Aangezien Straetus nog maar recent (2016) is gestart in België is dit extra uitdagend. We nemen de ervaring van Nederland mee en gaan daar mee aan de slag in België aangepast aan de specifieke noden van de regio.”

Marc heeft ook tips voor startende franchisenemers: “Ondernemen start met de durf de stap te zetten. De franchisegever zorgt voor het sterke merk en de ondersteuning. Je moet het natuurlijk zelf doen, maar je staat er niet alleen voor.”

Op de foto: Herman Eerdekens en Marc Bouchet