Nieuwe franchisenemer voor HouseHunting Tilburg

Onlangs tekende Patrick van Laarhoven het franchisecontract met HouseHunting en werd hij de nieuwe franchisenemer in de regio Tilburg. 

“HouseHunting Tilburg heeft in de loop der jaren een groot netwerk aan huurders en verhuurders opgebouwd in de regio en heeft sinds 2005 vele kamers, appartementen en huurwoningen verhuurd aan studenten, expats en young professionals. HouseHunting was echter op zoek naar een nieuwe, ambitieuze franchisenemer om dit werkgebied te exploiteren. Deze werd gevonden in de ervaren ondernemer Patrick van Laarhoven”, vertelt een woordvoerder namens de franchiseformule.

Van Laarhoven is al geruime tijd actief in de financiële dienstverlening en heeft in diverse Brabantse gemeenten vestigingen van De Hypotheekshop en Hyadvies. Patrick vertelt: “De laatste jaren bied ik vanuit deze dienstverlening ook ‘verhuurhypotheken’ en heb de afgelopen jaren dan ook een relevant netwerk opgebouwd. Ik dacht al enige tijd aan het uitbreiden van de bestaande diensten van mijn bedrijven met verhuurbemiddeling en beheer. Ik zie hierin veel toegevoegde waarde middels de samenwerking met HouseHunting. Toen ik deze kans, het overnemen van werkgebied Tilburg, voorbij zag komen was ik dan ook meteen enthousiast.” 

“Ook HouseHunting was meteen positief; vanwege zijn ondernemerservaring en netwerk op het gebied van financiële dienstverlening zien wij in Patrick ook een ondernemer die van toegevoegde waarde is voor de organisatie. Patrick heeft bovendien veel kennis en expertise op gebied van (online) marketing en is al een ervaren franchisenemer. Hij gelooft, net als wij, in dit succesvolle businessmodel”, aldus Sergio van Heeswijk, een van de franchisegevers. 

Franchiseorganisatie HouseHunting is in 2005 in Tilburg ontstaan, de formule telt op dit moment 19 franchisenemers. 
Op de foto vlnr: Ben Poelman, Patrick van Laarhoven, Sergio van Heeswijk, Joeri van Geene

Bekijk ook