Nieuwe franchiseformule: Thrill Grill

Nog geen 4 jaar geleden begonnen topchef Robert Kranenborg en Quote-oprichter Maarten van den Biggelaar met hun droom om de ultieme hamburger te maken. “Het werd een succes, omdat de formule - exclusieve gerechten gemaakt met eerlijke, verse en biologische ingrediënten van topkwaliteit uit de Josper houtskooloven - ongeëvenaard was”, vertelt een woordvoerder van de formule. Samen met voormalig McDonald’s marketingmanager Hans Bruning werd de restaurantformule verder ontwikkeld en telt Thrill Grill inmiddels 4 vestigingen.

“Eind 2017 besloten we om Thrill Grill te gaan franchisen, met als doel om heel Nederland te veroveren met ons concept. We vinden dit het juiste moment. Nederlanders zijn namelijk steeds bewuster bezig met eten en willen meer kwaliteit op hun bord voor een eerlijke prijs. Thrill Grill geeft hier op een unieke wijze gehoor aan. Na Amsterdam, Haarlem en Tilburg volgen nog meer vestigingen. Door franchising wordt Nederland de komende 2 jaar 10 vestigingen rijker”, aldus de woordvoerder.

Robert zal samen met het Thrill Grill team nauw betrokken zijn bij iedere franchise. Zo zijn er centrale workshops voor franchisenemers ten behoeve van de ontwikkeling van de menukaart in TG Foodlab (Amsterdam), bestaat er een intensief opleidingstraject middels de ‘TG Kitchenrules’, zal Robert verschillende masterclasses geven en zal er ‘Buddy Begeleiding’ zijn tijdens de opstartfase.

Bekijk ook