Nederlandse McDonald’s-franchisenemer wint hoogste onderscheiding

Tijdens de tweejaarlijkse World Wide Convention van McDonald’s in Orlando ontving de Nederlandse franchisenemer Marcel Blauwendraat de Fred L. Turner Golden Arch Award. De Golden Arch Award is de hoogste erkenning die een McDonald’s franchisenemer kan ontvangen.

Marcel Blauwendraat ontving de Golden Arch Award uit handen van CEO Steve Easterbrook en President High Growth Markets Dave Hoffmann. De award wordt eens in de 2 jaar toegekend aan een select gezelschap van minder dan 40 franchisenemers over de hele wereld. Marcel Blauwendraat is onder meer voorgedragen voor deze award vanwege zijn leiderschap als bestuursvoorzitter van de Nederlandse franchisenemers en zijn tomeloze inzet voor zijn restaurants in Amsterdam.

“Ik ben zeer verrast en verguld om deze prestigieuze Golden Arch Award te mogen ontvangen. Deze award is niet alleen een erkenning voor mij, maar ook voor mijn team. Samen zetten we ons elke dag in om onze gasten een geweldige ervaring bij McDonald’s te geven”, vertelt Blauwendraat. 

Manu Steijaert, algemeen directeur McDonald’s Nederland, vult aan: “Marcel is een zeer toegewijde en authentieke franchisenemer, die in korte tijd samen met zijn team een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan McDonald’s in Nederland. Zijn ondernemerschap zet hij met veel passie in als franchisenemer én als bestuursvoorzitter van de franchisenemers in Nederland. Deze award is een grote verdienste voor zijn bijdrage.”

Bekijk ook