Michiel Witteveen treedt terug uit Raad van Commissarissen bij Blokker

Afgelopen maandag trad Michiel Witteveen terug uit de Raad van Commissarissen van Blokker Holding B.V.. Hij was sinds 1 december 2017 lid van de Raad en sinds februari 2018 tevens voorzitter van de Raad van Commissarissen. In verband met het terugtreden van de bestuurders van Blokker Holding was hij sinds 15 mei jongstleden tevens waarnemend CEO, voorzitter van de Raad van Bestuur van Blokker Holding B.V. Hij blijft aan als CEO van Blokker Holding B.V.

Per dezelfde datum is Barbara van Hussen benoemd als lid van de Raad van Commissarissen, zij is advocaat en partner bij JanssenBroekhuysen Advocaten.

“Wij zien in Barbara van Hussen met haar ruime ervaring in de rechtspraktijk, in het bijzonder Merger & Acquisitions en Private Equity, een welkome versterking van onze Raad van Commissarissen en zien uit naar een constructieve samenwerking”, aldus een woordvoerder van Blokker Holding.

De Raad van Commissarissen bestaat na deze mutatie uit: Barbara van Hussen (voorzitter), Jolanda Poots-Bijl en Roland van Kralingen.

Bekijk ook