Mevrouw de Aankoopmakelaar start met Meneer de Aankoopmakelaar

De franchiseformule Mevrouw de Aankoopmakelaar heeft nu ook Meneer de Aankoopmakelaar opgericht. “Mevrouw de Aankoopmakelaar is ambitieus en wil blijven groeien. Met de oprichting van Meneer de Aankoopmakelaar kunnen we de hele markt bedienen’’, aldus oprichtster Esther van Heteren.

Sinds de opening van de 1e vestiging, inmiddels 9 jaar geleden, heeft Mevrouw de Aankoopmakelaar honderden nieuwe huiseigenaren kunnen verblijden met hun huis. De franchiseformule heeft, zoals de naam al doet vermoeden, alleen vrouwen in dienst. Met de komst van Meneer de Aankoopmakelaar hoopt de aankoopmakelaar ook mannelijke franchisenemers aan te trekken.

“Meneer de Aankoopmakelaar is vooral op zoek naar aankoopmakelaars die bekend zijn in een bepaalde stad of regio. Daarbij zullen zij ondersteund worden in het opzetten van de vestiging. Hiervoor kunnen wij alle handvatten aanreiken en houden we nauw contact met de franchisenemer. Ondanks dat we onze ‘eigen winkel’ runnen, onderhouden we goed contact en begeleiden intensief. Zo kunnen we de kwaliteit blijven garanderen”, vertelt Van Heteren.

De franchiseformule Mevrouw de Aankoopmakelaar heeft momenteel 7 kantoren in; Amsterdam, Den Bosch, Den Haag, Leiden, Rotterdam, Tilburg en Barcelona.