Maak je franchise-ondernemersdroom waar in 2024

Je hebt er lang over gedroomd en er goed over nagedacht. De kogel is door de kerk, jij doet je ding in 2024, jij wordt franchisenemer! Het is belangrijk om met beide voeten op de grond te blijven staan om je dromen waar te kunnen maken. Waar begin je? Wij helpen je op weg.

Voordat je franchisenemer wordt, moet je jezelf de fundamentele vraag stellen of je echt een zelfstandig ondernemer wilt zijn, met alle voor- en nadelen van dien. Verschillende vragen komen aan bod:

Wat zijn jouw drijfveren om zelfstandig ondernemer te worden?

  • Waar ben je goed in en waar ben je minder goed in?
  • Zien anderen om je heen het ook?
  • Ondersteunt jouw directe omgeving, net als jouw partner, jouw ideeën?
  • Welke financiële middelen heb je om als zelfstandige te werken?
  • Wat is het grootste financiële risico dat je bereid bent te nemen?
  • Op basis van jouw huidige uitgavenpatroon, wat voor inkomen kan jij de eerste jaren aan?

Deze vragen moet je beantwoorden voordat je je afvraagt in welke branche en welke franchiseformules je geïnteresseerd bent. Wanneer je kiest voor een franchiseformule, kies je in veel gevallen direct voor een franchiseorganisatie. Sta je hier 100% achter?

Heb je bovenstaande helder voor ogen dan komt het moment dat je onderzoek moet doen naar wat het beste bij je past. Bekijk online informatie, artikelen en nieuwsberichten. Bezoek beurzen, vestigingen, spreek franchisenemers en kom in contact met de franchisegever.

De Franchise+ Beurs is de een onmisbare stap in de realisatie van jouw franchise-ondernemersdroom

Op vrijdag 12 en zaterdag 13 april 2024 vindt de Franchise+ Beurs plaats in het Postillion Utrecht Bunnik. Hiermee organiseert Franchise+ de beurs die dé ontmoetingsplek is tussen franchisegevers, aspirant-franchisenemers en toeleveranciers die essentiële diensten aan de franchisebranche leveren. Dit is de uitgelezen kans voor jou om in contact te komen met de formule die bij je past. De Franchise+ Beurs de een onmisbare stap in de realisatie van jouw franchise-ondernemersdromen. Vraag hieronder direct gratis toegangskaarten aan!

Ben jij een toeleverancier aan de franchisebranche? Dan is er sprake van betaald entree met een ticketprijs van €295,- euro.

Media- en Marketingbedrijf Franchise+ dé aangewezen partner in franchisegroei. Onze missie is om mensen die iets met franchising hebben of willen bij elkaar te brengen. Hiervoor zetten wij diverse online en offline mediakanalen in. Afgestemd op jouw formule.