Livera opent nieuwe winkel in Kampen

Livera opende op 19 april een nieuwe winkel in het hart van Kampen. En in Zutphen heeft een relocatie van Livera plaatsgevonden. 

“In Kampen wordt de nieuwe winkel geopend in een prachtig monumentaal pand in het hart van Kampen. Het nieuwste winkelconcept van Livera is ook hier doorgevoerd. Met dit nieuwe winkelconcept willen we vooral een heel breed publiek aantrekken. Vrouwen van alle leeftijden, met verschillende maten en wensen”, aldus Ruud Jacobse, sinds 2012 directeur van Livera. 

“We weten dat niet alle vrouwen het fijn vinden om lingerie te passen, maar het is heel belangrijk dat een vrouw haar maten laat opmeten. In onze nieuwe winkels heten we alle vrouwen welkom, zorgen we dat zij zich op hun gemak voelen en zoeken onze gepassioneerde winkelmedewerksters mee naar het juiste merk, maat en pasvorm.”

Kampen

De nieuwe winkel in Kampen is de 2e winkel van franchiseneemster Renate Zoetebier. Renate Zoetebier is al 25 jaar werkzaam bij Livera. Ze is 3 jaar geleden, na jarenlange ervaring bij Livera Emmeloord, gestart met de winkel in Dronten. Renate is geboren en getogen in Kampen, dus een winkel in Kampen is altijd een droom van haar geweest. 
“Ik ben heel blij dat ik nu ook een nieuwe winkel in Kampen heb geopend, waar ik samen met het nieuwe team klaar sta om onze klanten te voorzien van het juiste advies”, aldus Renate Zoetebier. 

Relocatie Zutphen

In Zutphen is de Livera verhuisd naar een centraal punt op een A1 locatie in het centrum. Ook hier is het nieuwste winkelconcept doorgevoerd. 
In 1969 werd Livera opgericht en momenteel telt de franchiseformule 100 winkels. 
 

Bekijk ook