Kvik opent Deense designwinkel op Woonplein Enschede

De Deense keuken-franchiseformule Kvik opende op 30 juni een nieuwe design keukenwinkel op de Schuttersveld in Enschede. De vestiging wordt geleid door ondernemer Jan Willem Haasewinkel (46) en beschikt over een uitgebreid assortiment keukens, badkamermeubels en garderobekasten. Kvik staat bekend om het Deense design voor een betaalbare prijs in combinatie met persoonlijke service. De nieuwe winkel in Enschede is de 24ste vestiging in Nederland. 

Service van A tot Z

Jan Willem is geboren in Hengelo in een echt ondernemersgezin. Ondernemen zit hem dan ook in het bloed. “Na het afronden van een marketingopleiding ben ik als verkoper aan de slag gegaan in een startende meubelzaak die ik mede heb opgebouwd en waar ik uiteindelijk ben doorgegroeid tot manager. Ik had altijd de droom om een eigen winkel te starten, dus toen ik de kans kreeg een eigen Kvik-winkel te openen heb ik die met beide handen aangegrepen.” Haasewinkel neemt zijn ervaringen en expertise mee naar Enschede. “Klanten worden bij ons tijdens het gehele proces persoonlijk begeleid: van de verkoop tot aan de installatie van het product, waarbij we transparant zijn over de prijzen. Een goede service staat bij ons voorop.”

Over Kvik

Al meer dan 35 jaar produceert en verkoopt Kvik duurzaam, tijdloos en ambachtelijk Deens design tegen verrassend lage prijzen. Deens design staat bekend om haar eenvoudige vormtaal en de functionele esthetiek. Met strakke lijnen, natuurlijke materialen, lichte kleuren en goed doordachte oplossingen ontstaan keukens die luxe uitstralen én comfortabel zijn. Een goede keuken is ten slotte niet alleen mooi, maar maakt je leven ook net iets makkelijker. Kvik telt 160 franchise-winkels in heel Europa, waarvan 24 in Nederland. Kvik maakt deel uit van het Zweedse concern Ballingslöv Int. AB, één van de toonaangevende keuken- en badkamerspelers in Scandinavië en het Verenigd Koninkrijk.