Kvik heropent Deense keukendesignwinkel in Leiderdorp

De Deense keukenfabrikant Kvik heropent vandaag haar Deense designwinkel in Leiden-Leiderdorp. De vernieuwde winkel sluit na de metamorfose goed aan bij het nieuwe concept van Kvik, waarbij een warme en huiselijke uitstraling centraal staat. De winkel wordt sinds 1 april geleid door de trotse franchisenemer Gerda Pieterse die de vestiging onlangs overnam van de vorige eigenaar. De winkel beschikt over het volledige assortiment keukens, badkamermeubels en garderobekasten. Kvik staat bekend om het duurzame Deense design voor een betaalbare prijs in combinatie met persoonlijke service. De vernieuwde winkel in Leiderdorp is één van de 28 vestigingen in Nederland en biedt afspraken op locatie, bij de klant thuis en online videomeetings aan.

Duurzame en tijdloze designs

Het concept van Kvik sluit volgens de franchisenemer goed aan bij de Leidenaren. “De inwoners van Leiden zijn divers en hebben uiteenlopende interieurs. De tijdloze Deense designs van Kvik passen door haar strakke lijnen en natuurlijke materialen in vrijwel elk huishouden.” vertelt Gerda. “Ook heeft Kvik een duidelijke duurzaamheidsagenda en produceert het bedrijf sinds begin 2021 CO2-neutraal. Wat de mensen in deze regio daarnaast erg aanspreekt is de juiste prijs-kwaliteitverhouding. Dit vind ik erg belangrijk, want onze klanten hebben vaak lang moeten sparen voor zo’n uitgave.” De vernieuwde winkel bevindt zich in Leiderdorp-Oost. Een omgeving met verschillende woonwinkels en waar je gratis kunt parkeren. “Een bezoekje aan Kvik kun je zo gemakkelijk combineren met een bezoek aan andere meubelspeciaalzaken.”

Open en mensgericht

Gerda vormt sinds 1 april samen met haar team de drijvende motor achter Kvik Leiden-Leiderdorp. Door haar keuken- en interieurervaring weet ze haar klanten van A tot Z goed te adviseren. Gerda is al heel wat jaren werkzaam in de keukenbranche. Ze liep tijdens haar opleiding interieuradvies stage bij Kvik. De mensgerichte benadering sprak haar meteen aan. Na haar stage is ze bij Kvik blijven werken als verkoopmedewerker. Na een jaar begon ze haar eigen bedrijf in interieur- en tuinadvies en nu is ze terug als eigenaar van Kvik Leiden-Leiderdorp.

Naast adviseur is Gerda zelf ook keukenmonteur geweest. Gecombineerd met haar ervaring als verkoopmedewerker bij Kvik en haar eigen bedrijf weet Gerda als geen ander wat voor mensen belangrijk is bij de aanschaf van een keuken. Gerda: “Vooropgesteld is het van belang dat hun wensen gehoord worden en dat we ons goed kunnen inleven in de woonsituatie van de klant. De gesprekken die we voeren zijn altijd open en eerlijk, zodat we de klant echt leren kennen. Naast een mooi uitziende keuken en een goede prijs-kwaliteit verhouding is het belangrijk dat de gebruiksvriendelijkheid en functionaliteit gewoon klopt. We willen uiteindelijk dat de klant blij is met de nieuwe keuken. Daar gaat het om.”

Vanaf 10 juni is Kvik Leiden-Leiderdorp geopend voor afspraken op locatie, bij de klant thuis en online videomeetings.