Koopplein.nl lanceert nieuwe website

Onlangs is de nieuwe responsive website van Koopplein.nl live gegaan. “Iedereen kan nu kennismaken met de nieuwe huisstijl en het verhoogde gebruiksgemak van de gratis marktplaats in je eigen gemeente”, vertelt een woordvoerder van de franchiseformule.

Run- & funshoppen

“Omdat 1 plaatje meer zegt dan 1.000 woorden hebben wij onze website compleet verbouwd. Nu kun je op de homepage direct de foto’s van de laatste 4 advertenties uit iedere rubriek zien. Lekker actueel. Dat is goed nieuws voor de echte funshoppers”, aldus algemeen directeur Kees-Jaap van der Kooi. 

“Ook aan de runshoppers is gedacht”, vervolgt Van der Kooi. “Mensen die weten wat ze willen, weinig tijd hebben en recht op hun doel af gaan. Daarvoor is de navigatiestructuur aan de linkerkant van de website flink uitgebreid. Hier zie je binnen een paar klikken direct wat je zoekt.”

Onder de duim

“De mobiele weergave is ook op de schop gegaan. Alle functies heb je nu letterlijk ‘bij de hand’ en ‘onder de duim’. Wanneer je de Web App installeert op je beginscherm zit je met 1 klik direct tussen alle koopjes in de gemeente van je keuze”, aldus de trotse Van der Kooi.