Jumbo opent 2 Jumbo City’s in Amsterdam

Op 18 april opent Jumbo de deuren van haar nieuwe binnenstedelijke gemakswinkel, aan de Ferdinand Bolstraat in Amsterdam. Drie weken later, op 9 mei, opent de tweede Jumbo City van Amsterdam aan de Eerste Constantijn Huygensstraat. Inwoners en bezoekers van de hoofdstad kunnen vanaf dan in de winkels terecht voor zowel de dagelijkse boodschappen als een aanbod aan verse producten voor thuis of onderweg.

Binnenstedelijke wensen

“We zijn verheugd met deze twee nieuwe Jumbo City’s in Amsterdam”, vertelt Colette Cloosterman-van Eerd, lid van de Raad van Bestuur en als CCO verantwoordelijk voor formule en innovatie bij Jumbo.

“Na de gemakswinkels in Groningen, Eindhoven en Den Bosch zijn dit de vierde en vijfde Jumbo City van het land. Ik ben er trots op dat we vanaf nu ook hier kunnen inspelen op de wensen van de binnenstedelijke klanten om hier snel en gemakkelijk de dagelijkse boodschappen te doen, maar bijvoorbeeld ook om versbereide sushi of een maaltijd mee te nemen voor onderweg of thuis. Uiteraard tegen de lage prijzen die de klant van Jumbo gewend is. We zijn steeds meer aanwezig op het moment en de plek waar de klant ons nodig heeft en maken lekker en gezond eten op een makkelijke manier bereikbaar voor iedereen.”

Bekijk ook