Jumbo breidt proef met maaltijdbezorging vanuit winkels uit naar Utrecht en Amsterdam

In navolging van de pilot met het thuisbezorgen van versbereide maaltijden vanuit de Groningse Jumbo Foodmarkt in samenwerking met bestelwebsite Thuisbezorgd.nl gaat Jumbo vanaf februari 2020 ook aan huis en op het werk leveren in Utrecht en Amsterdam. 

De maaltijden en andere verse producten, van sushi en (maaltijd)salades tot focaccia’s en pizza’s, worden op bestelling bereid door de koks van de Jumbo City vestiging aan de Ferdinand Bolstraat in Amsterdam en de op 12 februari te openen Jumbo City aan de Rijnkade in Utrecht. 

Bezorgers van Thuisbezorgd.nl leveren de bestelling per e-bike klaar voor consumptie af op het gewenste tijdstip. Treinreizigers krijgen bovendien via Thuisbezorgd.nl de mogelijkheid hun bestelde maaltijden versbereid af te halen in de Jumbo City op het Stationsplein in Eindhoven.

Jumbo CFO Ton van Veen maakte dit onlangs bekend tijdens het FSIN congres op de vakbeurs Horecava in Amsterdam.

Ton van Veen: “Bij Jumbo willen we dáár zijn waar de klant is, en dus is het aan huis of op het werk bezorgen van verse bereide maaltijden een logische stap voor ons. Bovendien zien we dat de vraag naar lekkere en gezonde maaltijden sterk groeit. Met de vers bereide producten uit de eigen Verskeuken van onze Jumbo Foodmarkt en Jumbo City vestigingen kunnen we die vraag uitstekend beantwoorden.”
 

Bekijk ook