Ibrahim Ozgul opent Papa John’s Alexandrium

Na een intensieve training is het Ibrahim Ozgul gelukt om een eigen Papa John’s vestiging te openen. “Altijd heb ik al de droom gehad om een onderneming te starten en vandaag is dat gelukt. Ik kijk er enorm naar uit om samen met ons team de inwoners van Rotterdam te voorzien van de lekkerste pizza’s.” 

Aan het aantal bestellingen te zien is niet alleen Ibrahim enthousiast over het feit dat de vestiging aan de Grote Beer weer up en running is. De Rotterdammers ontvangen het nieuwe Papa John’s team met open armen. “Wij voelen ons meer dan welkom, het is een goed moment om een bezorgservice te starten”, aldus Ibrahim Ozgul. 

Ondanks de huidige situatie, is het een goed moment om in te stappen. Mensen maken momenteel veel gebruik van het contactloos bezorgen, dit betekent dat er meer potentiële klanten dan ooit tevoren klaar zijn om wellicht bij jouw nieuwe vestiging te bestellen.

Papa John’s behoort tot de grootste pizzarestaurantketens ter wereld. In 2016 werd de eerste Papa John’s vestiging in Nederland geopend in Amsterdam. Inmiddels zijn er al 28 vestigingen in ons land en Papa John’s zal aankomend jaar nog meer vestigingen openen. 

Heb jij ook interesse in een eigen Papa John’s vestiging? Klik hier voor meer informatie.