Herbert Workel nieuwe CFO Dynamo Retail Group

Workel komt van Prominent, waar hij sinds 2018 CFO was. Daarvoor heeft hij onder andere het succesvolle leasebedrijf Beequip mede opgezet. Workel heeft 15 jaar ervaring als financieel directeur bij verschillende bedrijven, waaronder in de FMCG- en vrijetijdsbranche. 

Herbert Workel

Herbert Workel: “Mijn passie voor reizen, sport en consumentengoederen komt samen in de functie van CFO bij Dynamo Retail Group. Met een racefiets, MTB en een speed pedelec in de schuur, durf ik mezelf wel een fervent fietser te noemen. Bovendien ziet Workel mooie kansen voor Dynamo Retail Group: “Fietsen wordt steeds belangrijker, het is echt een gezondheidstrend die ook door de overheid wordt gestimuleerd. Daarnaast is het krachtenveld erg interessant. Je hebt te maken met leveranciers, ondernemers en de internationale markt. Een echte groeimarkt voor de komende jaren, waarin ik heel veel mooie kansen zie voor Dynamo Retail Group.”

Maarten de Vos

Maarten de Vos: “We prijzen ons gelukkig dat we in een markt actief zijn waar in (groei)kansen kan worden gedacht. Met de selectie van Herbert Workel is een CFO gevonden die bewezen heeft zich te kunnen richten op het (uit)bouwen van ondernemingen. We kijken uit naar de komst van Herbert en zijn overtuigd dat hij een stevige bijdrage kan leveren in het verwezenlijken van onze ambities.” Workel zal tijdens de eerstvolgende certificaathouders-vergadering officieel worden voorgedragen