Golden Arch Award voor McDonald’s franchisenemer uit Arnhem

De Nederlandse McDonald’s franchisenemer Ben Dekker ontving de Fred L. Turner Golden Arch Award tijdens de tweejaarlijkse World Wide Convention van McDonald’s in Orlando. De Golden Arch Award is de hoogste erkenning die een McDonald’s franchisenemer kan ontvangen.

De Golden Arch Award wordt iedere 2 jaar uitgereikt aan maximaal 40 franchisenemers van over de hele wereld. Ben Dekker heeft zijn positie in dit exclusieve gezelschap verworven door zijn jarenlange waardevolle bijdrage aan McDonald’s in Nederland met zijn 8 teams in Oost-Nederland. Ook wordt Dekker geroemd voor zijn bijdrage aan de professionalisering van McDonald’s in Nederland en zijn rol in de oprichting van het Ronald McDonald’s Kinderfonds in Nederland. Ben Dekker ontving de Golden Arch Award uit de handen van Steve Easterbrook (President en CEO van McDonald’s Global), Joe Erlinger (President High Growth Markets) en David Fairhurst (Senior Vicepresident en Chief People Officer).

“Ik ben verrast en dankbaar dat ik deze award in ontvangst mag nemen. Maar bovenal ben ik ontzettend trots op mijn teams. Hun dagelijkse inzet en enthousiasme zorgt ervoor dat onze gasten elke dag weer genieten bij McDonald’s. Ik win deze prijs dan ook echt samen met hen”, vertelt Ben Dekker. 

Manu Steijaert, algemeen directeur McDonald’s Nederland, vult aan: “Deze award is een terechte erkenning van het geweldige werk dat Ben al meer dan 40 jaar lang als franchisenemer binnen McDonald’s neerzet. Onder leiding van Ben hebben zijn restaurants ingezet op vernieuwing en innovatie, bijvoorbeeld door concepten zoals McCafé en Table Service versneld uit te rollen. Daarnaast heeft Ben Dekker een grote bijdrage geleverd aan McDonald’s Nederland en het Ronald McDonald’s Kinderfonds. Deze mooie onderscheiding is dan ook zeer verdiend.”
Op de foto v.l.n.r.: Joe Erlinger, Ben Dekker met zijn echtgenote, Steve Easterbrook en David Fairhurst

Bekijk ook