Gert van Doorn na 21 jaar weg bij franchiseformule Primera

Gert van Doorn vertrekt eind dit jaar bij Primera. Hij heeft dan 21 jaar bij de winkelketen gewerkt. Formuledirecteur Christel Teeuwen zal per 1 oktober 2021 benoemd worden tot Algemeen Directeur van Primera.

Onder leiding van Gert van Doorn groeide de winkelketen door naar 525 winkels, zette sterk in op verbreding van assortiment en versterking van het merk Primera. Daarnaast werd er ingezet op digitalisering met o.a. primera.nl en werd de Primera Keuze Cadeaukaart succesvol in de markt gezet.

“Na 21 jaar komt er een nieuw avontuur op mijn pad als CEO bij Fashioncheque, waar ik aan de slag ga met de uitbouw van het productportfolio voor de Benelux en de rest van Europa. Met onze ondernemers en een zeer gewaardeerd team van collega’s, kijk ik terug op een bijzonder mooie en leerzame samenwerking met fantastische resultaten. Vol vertrouwen geef ik het stokje over aan Christel Teeuwen. Een topper uit eigen opleiding, waarbij onze organisatie in uitstekende handen is.”, aldus Gert van Doorn.

“Met een duidelijk strategisch plan tot 2025, een gezonde financiële situatie en een uitstekend managementteam waarin weer een nieuwe generatie heeft plaatsgenomen, kijk ik uit naar de volgende fase om Primera verder te laten groeien”, aldus Christel Teeuwen.