Franchiseformule WOK& wordt JAMe

De Aziatische fast service formule WOK& maakt plaats voor een nieuw concept met een andere naam. JAMe serveert gerechten uit de wereldkeuken die vooral natuurlijk, vegetarisch en veganistisch zijn. ‘The healthiest place on earth’ is de slogan van de formule waarvan de eerste winkel in Amsterdam van start gaat. Bestaande WOK&-vestigingen worden komende maand omgebouwd.

Locaties in Rotterdam en Leiden beschikbaar

Inmiddels gaat de eerste JAMe open in een store in Amsterdam-Oost op de hoek van de Valentijnskade en de Molukkenstraat. De bestaande WOK&-vestigingen in Heerhugowaard, Enschede en Groningen worden komende weken omgebouwd naar JAMe. In Rotterdam en Leiden zijn locaties beschikbaar. Daarvoor zoekt Mie Like Franchise, de formule organisatie achter JAMe, ondernemers. 

Winkels met ondernemers als basis

Gezond en eerlijk eten is en blijven de pijlers. “We willen de gezondste smaak van de wereld serveren.” Daarbij vormt wokken het uitgangspunt. Naast de bestaande producten is het assortiment breder opgezet met onder meer burgers, ook in vegetarische varianten. “Niet de delivery, maar onze stores vormen de basis van onze fast service formule. Deze worden gerund door zelfstandige ondernemers met een familiekarakter. Wie komt en onze producten proeft, raakt enthousiast.” 
 

Bekijk ook