Digi-Sports is klaar om Nederland te veroveren!

Digi-Sports internationale expansie

Tussen 2018 en 2020 is Digi-Sports aanzienlijk gegroeid, waardoor in slechts 18 maanden tijd meer dan 50 partners zich bij het netwerk hebben aangesloten. Door deze vliegende groei was het hoofdkantoor van Digi-Sports enorm druk met deelname aan Franchisebeurzen, kennismakingen met potentiële franchisepartners en natuurlijk het aansluiten van franchisepartners bij de organisatie: starten en trainingen geven. Hierdoor was er geen tijd om het rekruteren van nieuwe partners voor Digi-Sports op te schalen.

Internationale expansie Digi-Sports

Vanaf 2020 verschoof onze activiteit geleidelijk naar internationale expansie, aanvankelijk in landen als Spanje, Luxemburg, Zwitserland, België, Israël, Verenigde Arabische Emiraten en Marokko. Tegenwoordig benaderen we de internationale groei op een strategische wijze met geselecteerde sleutelmarkten: Oost-Canada, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Nederland.

De implicatie van deze strategie was enorm met de vertaling van het Digi-Sports concept naar naar specifieke marktkenmerken op nationaal niveau. Inmiddels is al het communicatiemateriaal daarop aangepast. Nu zijn we bezig om ons materiaal aan te passen voor elke doelmarkt, rekeninghoudend met alle beperkingen rondom de pandemie. Daarom volgen we ook wekelijks de situatie in elke doelmarkt op de voet.

Cijfers Digi-Sports Internationaal

Digi-Sports is voorbereid als de markt weer open gaat!!

Digi-Sports vindt het van cruciaal belang om voorbereid te zijn op het moment dat deze beperkingen worden opgeheven en de activiteiten worden hervat. We zijn er absoluut van overtuigd dat mensen elkaar weer willen ontmoeten en samen plezier willen hebben. Digi-Sports is perfect gepositioneerd om die ambitie waar te maken.

Nieuwe website van Digi-Sports

Met de lancering van onze nieuwe website zijn we nu actief bezig met het vinden van nieuwe partners om te blijven groeien. We bieden waardevolle informatie over ons concept, het laatste nieuws en de mogelijkheid om relaties op te bouwen. De site dient als toegangspoort tot andere sociale media waar we onze activiteiten laten zien (LinkedIn, Facebook, Instagram en Youtube). Het spreekt een breed publiek aan van professionals die hun eigen bedrijf willen runnen. Met deze website heeft iedereen toegang tot relevante informatie en kan hij in zijn eigen taal aan de ontdekkingsreis van ons merk beginnen. We nodigen je uit om ons te bezoeken en je opmerkingen te delen, waarmee we rekening zullen houden als we doorgaan met regelmatige beoordelingen en updates.

Gebruik de contactpagina van de website om te bespreken hoe je kunt starten met een Digi-Sports bij u in de buurt!