Binnen een jaar tijd een tweede vestiging voor deze ambitieuze franchisenemers

De pizzaformule Papa John’s gaat als een speer. Met de opening in Den Haag twee weken geleden nog vers in het geheugen, opende op 21 oktober  een vestiging in Amsterdam aan de Spaarndammerstraat. De glimlach verdwijnt nauwelijks van het gezicht van Joshua Rijnders en Jeroen Munnik. De franchisenemers zijn eigenaar van de allereerste Papa John’s vestiging gebouwd in een compleet nieuwe stijl.

Deze nieuwe vestiging zal gerund worden door een jong maar ervaren team. Joshua is geen onbekende speler binnen Papa John’s. De Spaarndammerstraat is al zijn tweede vestiging. Afgelopen jaar heeft Joshua zich fulltime ingezet als trotse eigenaar van Papa John’s Hoofddorp. Hij heeft hiermee ongekende successen behaald; op Thuisbezorgd is zijn eerste vestiging gewaardeerd met 4,5 van de 5 sterren. “Het verlenen van service, leveren van de beste producten en binnen een zo kort mogelijk tijdsbestek geeft mij voldoening”, aldus Joshua.

Samen groeien met Papa John’s

Joshua heeft de opening van Spaarndammerstraat kunnen realiseren door middel van een  samenwerking met Jeroen. Jeroen is in het dagelijks leven vastgoedondernemer, maar zijn liefde voor pizza bracht hem in contact met Papa John’s en zo ook met Joshua. 

Al snel kwamen zij tot de conclusie dat zij niet alleen een nieuwe vestiging wilde openen, maar dat zij een vestiging wilde openen in een compleet nieuwe stijl. Na maanden hard werken en veel voorbereiding zijn niet alleen zij razend enthousiast over de opening aan de Spaarndammerstraat, maar ook de klanten. Zij zijn blij verrast wanneer zij meer dan 20 zitplaatsen terugvinden in de nieuwe Papa John’s huisstijl. “Klanten zijn niet alleen welkom voor een pizza, maar ook voor een heerlijke kop koffie. Dat is het gevoel dat wij willen uitdragen met onze nieuwe huisstijl: wees welkom.”

Of Joshua en Jeroen nog meer vestigingen op de planning hebben staan om te openen? “Onze focus ligt momenteel op Hoofddorp en de Spaarndammerstraat, maar onze samenwerking in combinatie met het Papa John’s concept, smaakt zeker naar meer.”