Beddenspecialist.nl wordt Erkend Lid van de Nederlandse Franchise Vereniging

Beddenspecialist.nl is per 5 april 2024 Erkend Lid van de Nederlandse Franchise Vereniging (NFV) geworden. De toetsingscommissie van de NFV heeft de franchiseformule bezocht en getoetst aan de kwaliteitscriteria die zij stelt aan het volwaardig lidmaatschap, het Erkend lidmaatschap.

Naast een beoordeling van de exploitatiebegroting en het contract, worden zowel de commerciële als de financiële aspecten van de formule beoordeeld door de NFV. Om Erkend lid te kunnen worden moet een franchiseorganisatie aan voorwaarden voldoen die de betrouwbaarheid, continuïteit en kwaliteit van de organisatie waarborgen. Elke drie jaar vindt er een hertoetsing plaats.

Over Beddenspecialist.nl

Beddenspecialist.nl is een landelijke, fullservice formule van Sleeptrade BV, momenteel met 20 aangesloten beddenspeciaalzaken van zelfstandige ondernemers. De formule kent een onderscheidende verkoopstrategie met veel toegevoegde waarde voor consumenten en aangesloten ondernemers. Consumenten kunnen gebruik maken van de door Sleeptrade ontwikkelde SlaapID service. Een unieke service waarbij thuis in het eigen bed op een eenvoudige wijze zowel het slaapklimaat, de slaaphouding, de slaapbewegingen en het slaapritme van een persoon in kaart worden gebracht. Aan de hand van deze uitkomsten en de persoonlijke wensen en kenmerken krijgen zij advies op ieders maat van gecertificeerde ligexperts, waaraan wetenschappelijk onderzoek ten grondslag ligt. Sleeptrade ondersteunt de ondernemers van de formule Beddenspecialist.nl op het gebied van strategie, marketing, inkoop, interieur, automatisering, digitalisering en kennis over slapen en slaapgedrag. Voor meer informatie: www.sleeptrade.nl

Over de NFV

De NFV is de overkoepelende belangenorganisatie van franchisegevers in Nederland en vertegenwoordigt het merendeel van de toonaangevende franchisegevers (in de sectoren food, non-food, dienstverlening, horeca en gezondheidszorg.

NFV

De Nederlandse Franchise Vereniging is de overkoepelende belangenorganisatie voor franchising in Nederland.