Autoschade Herstel Groep breidt uit in de regio Oss

Recent is Autoschade Herstel Thomassen uit Ravenstein toegetreden tot Autoschade Herstel Groep

Autoschade Herstel Thomassen is al 25 jaar een vertrouwde naam in de regio. Het bedrijf is opgericht door Geert Thomassen. Inmiddels zijn ook beide zoons werkzaam in het bedrijf, met de intentie het bedrijf te zijner tijd over te nemen. Autoschade Herstel Thomassen staat bekend als een kwaliteitsbedrijf dat niet alleen personenauto’s herstelt, maar ook grotere objecten zoals trucks en bussen.

Geert Thomassen maakt met de toetreding tot Autoschade Herstel Groep een stap richting de toekomst. “De markt verandert. Met de toetreding tot Autoschade Herstel Groep sluit ik met mijn bedrijf aan bij een organisatie die mij verder helpt in deze veranderende markt. Zij adviseren op de gebieden marktbewerking, inkoop, management en automatisering en ondersteunen hun partners met betrekking tot deze belangrijke zaken. Hun actieve online marketing maakt mij meer zichtbaar voor zowel particuliere klanten als zakelijke opdrachtgevers. Hierdoor hoef ik niet zelf iedere keer het wiel uit te vinden. Als ondernemer kan ik hierdoor focus houden op andere zaken: klantbeleving, schadeherstel en techniek, waardoor ik kwaliteit en efficiency kan garanderen aan mijn klanten. En bouw ik aan een bedrijf dat ik met vertrouwen over kan laten aan mijn zoons.”

Guus van Dreven, algemeen directeur AHG: “Met de aansluiting van Autoschade Herstel Thomassen sluiten wij een toekomstgericht bedrijf aan dat zich bewust is van de veranderende markt en de mogelijkheden die wij hen bieden. Voor AHG is Thomassen een mooie aanvulling in de regio Oss.”

Over Autoschade Herstel Groep

Autoschade Herstel Groep is een landelijk opererende organisatie, gericht op marktbewerking, management, automatisering en inkoop. Wij borgen rendement voor aangesloten partners en samenwerkende opdrachtgevers. Autoschadeherstel wordt steeds complexer; niet alleen technisch, maar ook op het gebied van bedrijfsvoering. Wij geloven dat ondernemerschap en focus voorwaardelijk zijn om te anticiperen op de uitdaging van vandaag en morgen. De ruim 60 aangesloten bedrijven zijn verspreid over het hele land, specialisten op het gebied van compleet autoschadeherstel, uitstekend geoutilleerd en met ervaren en vakkundig getraind personeel. Alle AHG-vestigingen zijn gecertificeerd volgens de hoogste FOCWA-norm (totaal schadeherstel) en door de stichting Groen autoherstel. Wij verlenen maar liefst 7 jaar garantie op schadeherstelwerkzaamheden.