4e The Athlete’s Foot winkel in nieuw concept voor Richard Visser

Met de verhuizing en restyling van zijn store in Nijmegen is het doel van Richard Visser bereikt. Al zijn 4 The Athlete’s Foot stores zijn nu conform het ‘Sport With Style’ concept.

Afgelopen vrijdag vond de opening plaats van de verhuisde The Athlete’s Foot Store in Nijmegen. Al meer dan 20 jaar is franchisenemer Richard Visser actief binnen de sneakerbranche. Klanten kunnen bij hem terecht in Tilburg, Venlo, Den Bosch en Nijmegen. Al zijn andere winkels had hij al eerder laten ombouwen volgens het ‘Sport With Style’ concept, behalve de winkel in Nijmegen. Deze winkel was te klein voor dit concept waarbij er meer ruimte en focus op kleding komt te liggen en men een bredere doelgroep aanspreekt.

Wilde hij ook deze winkel restylen volgens het concept, dan moest hij een grotere locatie vinden. Binnen Nijmegen vond hij deze uiteindelijk aan de Molenstraat. “Een veel betere en ruim twee keer zo grote locatie met meer aanloop”, aldus Visser. Na maanden van voorbereiding was de opening vrijdag een feit. Visser is trots op het resultaat: “Het zijn vier hele mooie winkels geworden binnen een heel mooi concept, dat feilloos aansluit en aanslaat bij de bredere doelgroep.”

Over The Athlete’s Foot

Euretco heeft sinds oktober 2014 voet aan Nederlandse grond met The Athlete’s Foot. The Athlete’s Foot Nederland beschikt over 54 winkels, waarvan er 38 winkels omgebouwd zijn in het Sport With Style-concept.

Het assortiment bestaat onder andere uit sneakers, sport lifestyle kleding en een breed aanbod bijpassende accessoires.

Bekijk ook