123Wonen verwelkomt Hugo Veldhuis als nieuwe franchisenemer voor Eindhoven!

In een uitbreiding van het 123Wonen-netwerk mogen wij met groot genoegen aankondigen dat Hugo Veldhuis zich heeft aangesloten als de nieuwste franchisenemer voor 123Wonen voor het rayon Eindhoven. Deze toevoeging aan ons team belooft een frisse wind te brengen in de lokale vastgoedmarkt en nog meer succesvolle verhuurtransacties voor huurders en verhuurders te realiseren.

Met een passie voor vastgoed en een gedreven ondernemersgeest, brengt Hugo Veldhuis een schat aan ervaring en expertise vanuit Veldhuis Vastgoed mee naar het 123Wonen-team. Hugo Veldhuis is met zijn kantoor al een bekende speler voor expats in de regio, door de formule van 123Wonen te omarmen zal daar nog verhuur, aanhuur en vastgoedbeheer aan toegevoegd worden. Zijn toewijding aan uitmuntendheid en klanttevredenheid sluit naadloos aan bij de kernwaarden van 123Wonen. De afgelopen tijd is er al veel samengewerkt met Hugo, mede daardoor zijn we er méér dan van overtuigd dat Hugo een waardevolle aanwinst zal zijn voor ons groeiende netwerk.

Hugo Veldhuis 123Wonen

Hugo Veldhuis, de nieuwste aanwinst van 123Wonen

Hugo's enthousiasme voor de vastgoedmarkt in Eindhoven en zijn betrokkenheid bij de lokale gemeenschap vormen de ideale combinatie om 123Wonen verder te versterken als dé verhuurspecialist in de regio. Met zijn lokale kennis en passie voor het helpen van mensen bij het vinden van hun perfecte thuis, staat hij klaar om de verwachtingen van huurders en verhuurders te beantwoorden en overtreffen. 123Wonen is verheugd om Hugo Veldhuis te verwelkomen als nieuwste lid. Samen kijken we uit naar een succesvolle samenwerking, waarin we blijven streven naar excellentie in onze dienstverlening en het realiseren van dromen voor huurders en verhuurders in Eindhoven en omgeving.

Welkom aan boord, Hugo Veldhuis! Samen bouwen we aan een succesvolle toekomst in Eindhoven en grensgemeenten!

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in het huren, verhuren of beheren van uw woning in de regio Eindhoven? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Hugo Veldhuis via hugo@123wonen.nl en ontdek hoe 123Wonen uw vastgoedervaring naar nieuwe hoogten kan tillen!

Bekijk ook