Specialist:

  • Procesrecht
  • Contractenrecht
  • Franchiserecht 

Lique van der Leer is specialist proces-, contracten en franchiserecht. Zij is advocaat sinds 2007. Na geruime tijd bij een gerenommeerd kantoor in Haarlem te hebben gewerkt, is Lique in 2016 haar eigen kantoor gestart in samenwerking met een niche kantoor ondernemingsrecht in Amsterdam. Sinds 2020 is zij als partner verbonden aan Boddaert Advocaten in Alkmaar.

Lique adviseert en procedeert al sinds haar start als advocaat over commerciële contracten. In 2013 raakte zij vertrouwd met franchiserecht als samenwerkingsvorm en is sindsdien onverminderd gepassioneerd over dit rechtsgebied. De veelzijdigheid aan franchiseondernemers en de raakvlakken met andere rechtsgebieden maakt haar franchisepraktijk kleurrijk en boeiend. Het leveren van topkwaliteit en betrokkenheid bij de klant staat in deze praktijk voor Lique centraal. 

Zij staat bekend om haar snelle en scherpe juridische analyses en betrokkenheid. De drempel om haar te bellen voor een vraag of overleg, houdt Lique bewust laag. Lique hecht aan langdurige relaties met haar klanten en zit zich daar dagelijks voor in.

Stel je vraag aan Lique van der Leer