Storebox

  Storebox franchise: innovatie in stadslogistiek

  Storebox heet ambitieuze ondernemers welkom als waardevolle franchisepartners in de spannende wereld van stadslogistiek. Het bedrijf heeft een duidelijke missie: het creëren van een veelzijdige magazijninfrastructuur voor vernieuwende logistieke oplossingen in stedelijke gebieden in Europa. Het centrale doel is om hedendaagse uitdagingen binnen binnenstedelijke logistiek aan te pakken en toekomstige vraagstukken proactief op te lossen.

  Storebox franchise

  De diensten van Storebox

  Technologische voortrekkersrol: Als voorloper op het gebied van volledig gedigitaliseerde self-storage en logistiek heeft Storebox al meer dan 280 locaties in zes landen. Het bedrijf biedt geautomatiseerde opslagmogelijkheden die eenvoudig te beheren zijn via een gebruiksvriendelijke website en app.

  24/7 toegankelijkheid: Het elektronische toegangssysteem van Storebox stelt klanten in staat om op elk moment van de dag hun opslagruimte te betreden. De veiligheid van de opgeslagen goederen wordt gewaarborgd door videobewaking en slimme sensoren.

  Oplossingen voor bedrijven: Naast particuliere self-storage biedt Storebox ook oplossingen voor bedrijven, zoals Last-Mile opslag, Click & Collect en Parcel Pick-Up Stations. Dit stelt bedrijven in staat om hun binnenstedelijke logistiek efficiënter te organiseren.

  Storebox biedt franchisenemers de volgende voordelen

  • Bewezen succes: Als franchisenemer sluit je je aan bij een bewezen succesvol concept met een snelgroeiend netwerk van meer dan 280 locaties in Europa.
  • Lage investeringen: Met relatief lage investeringskosten kun je deel uitmaken van een groeiende markt en profiteren van groeimogelijkheden.
  • Ondersteuning op maat: Storebox biedt uitgebreide ondersteuning bij elke stap, van locatiekeuze en technische implementatie tot marketing en operationele aspecten.
  • Flexibiliteit en autonomie: Je kunt je Storebox-vestiging beheren als nevenactiviteit, zonder personeel, dankzij geavanceerde technologie en een volledig gedigitaliseerd systeem.
  • Netwerkkracht: Als onderdeel van het grootste stadslogistieke netwerk in Europa, profiteer je van synergieën, gedeelde expertise en gezamenlijke inkoopinitiatieven.
  • Duurzame groei: Storebox is toegewijd aan duurzaamheid. Als franchisepartner draag je bij aan een duurzame toekomst van stadslogistiek en opslag.
  Storebox

  Succesvol als franchisepartner

  • Persoonlijke ondersteuning: Storebox biedt uitgebreide ondersteuning bij locatiekeuze, technische implementatie, marketing en meer. Jouw succes staat centraal, en het interne netwerk staat altijd paraat om te helpen.
  • Synergie en groei: Storebox legt de nadruk op samenwerking binnen het sterke partner- en inkoopnetwerk. Samen wordt binnenstedelijke logistiek en opslag efficiënter en effectiever gemaakt.

  Neem contact op en ontdek meer

  Support van Storebox is beschikbaar in Duits en Engels. Wil jij actief bijdragen aan de toekomst van stadslogistiek met Storebox Franchise? Neem contact op via de rode knop!

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2017
  Aantal vestigingen
  280
  Entreegeld
  €30.000
  Franchise fee
  10%
  Andere vergoedingen
  Marketingfee: 4%, IT fee: 2%
  Benodigd eigen vermogen
  €30.000