CiEP

Kiezen voor wat je echt graag wilt

Individuen, teams en organisaties ondersteunen bij het halen van resultaten waar iedereen blij van wordt. Ligt daar je hart? Wil jij CiEP coach worden? Bij CiEP zijn we altijd op zoek naar ondernemende professionals, die hun passie, kennis en vaardigheden willen inzetten om de wereld van het werken te verbeteren.

Eenheid in methode

Gewenste resultaten die energie geven zijn op meerdere manieren te bereiken. Onze coaches doen dit op basis van de CiEP-methode. Daaraan is een consistent geheel van waarden, uitgangspunten, criteria en werkgewoonten gekoppeld, op basis waarvan mensen via persoons- en teamgerichte training en coaching  leren hoe zij werkdruk en stress hanteerbaar kunnen houden en hoe zij belemmerende patronen kunnen vervangen door bewuste keuzes en gerichte acties. Zodat het werkt, voor henzelf, maar ook voor de ander, het grotere geheel en thuis.

Verschil in achtergrond 

De franchisenemers die actief zijn als CiEP-coach, hebben verschillende achtergronden wat betreft opleiding, werkervaring en persoonlijke ontwikkeling. Het liefst werkten zij al eerder zelfstandig als trainer of coach, maar ook hebben zij ervaring met de dynamiek binnen werkomgevingen. Ook een atypische coach (als die bestaat) komt bij CiEP volledig tot zijn of haar recht.

Geïnteresseerd in deze formule?
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Informatie aanvragen
Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
1992
Aantal vestigingen
20
Waarvan franchise
19
Entreegeld
€4.500
Franchise fee
35% van de omzet
Totale investering
€4.500
Benodigd eigen vermogen
€1