Caravan Depot Nederland

  Caravan Depot is de formule voor caravanmakelaars met dezelfde werkwijze als Motorhome Depot, de formule voor campermakelaars. 

  De Nederlandse caravanmarkt

  Nederland heeft de grootste caravandichtheid van Europa met de ruim 450.000 caravans. Dit is 80% van het totaal aantal campers en caravans in Nederland. Jaarlijks wisselt een groot aantal caravans van eigenaar. De meeste caravaneigenaren zijn 55 plus, maar het aantal jonge gezinnen dat met de caravan op vakantie gaat stijgt ieder jaar weer. Deze trend zal aanhouden en de totale caravanmarkt zal de komende jaren stabiel blijven en een lichte groei realiseren. Het aanbod van en de vraag naar tweedehands caravans groeit en daarom is er behoefte aan een onafhankelijke, goede en betrouwbare caravanmakelaar.  

  Wat is een caravanmakelaar?

  Wanneer je je huis wilt verkopen, bel je een makelaar en wanneer mensen hun caravan willen verkopen, bellen ze de caravanmakelaar: Caravan Depot. Mensen die een caravan willen verkopen, hadden tot nu toe de keuze uit twee mogelijkheden die beide meer nadelen dan voordelen bieden: verkopen aan een caravandealer of proberen om privé te verkopen. Een dealer biedt de eigenaar vaak een lage handelsprijs. Mensen die hun caravan privé verkopen lopen grote veiligheids- en betalingsrisico’s. De Caravan Depot caravanmakelaar biedt een derde alternatief voor de verkoop van de caravan, zonder veiligheids- of betalingsrisico's en zonder voorafgaande kosten. 

  Geen verkoop, geen kosten

  Caravan Depot werkt volgens de no cure no pay formule en is daarom succesvol. De caravanmakelaar beantwoordt vragen over het voertuig, regelt bezichtigingen, coördineert alle biedingen en voert namens de klant de onderhandelingen. Wanneer een verkoop is overeengekomen, zal door het hoofdkantoor via de derdengelden rekening van notarieel betalen de financiële transactie worden afgehandeld, zodat de eigenaar de betaling gegarandeerd ontvangt en de koper weet dat hij veilig koopt. De caravanmakelaar is ervan verzekerd dat hij zijn courtage ontvangt.

  Caravan Depot Nederland zoekt nieuwe franchisenemers!

  In de regio’s Gelderland, Groningen, Overijssel, Limburg, Zeeland, Zuid-Holland en Noord-Brabant zoekt Caravan Depot Nederland nieuwe franchisenemers. Als onafhankelijk caravanmakelaar werk je binnen je eigen regio en ben je aangesloten bij een landelijke en internationale organisatie. Dat biedt grote voordelen:

  • je werkt als zelfstandig ondernemer binnen je eigen regio en hebt de mogelijkheid een goed, boven modaal inkomen te verdienen. Je bepaalt je eigen agenda en bent flexibel in je tijdsindeling;
  • je kunt terugvallen op een sterke centrale organisatie en hoofdkantoor en ontvangt alle support zoals commerciële en administratieve ondersteuning en leadgeneration;
  • als caravanmakelaar van Caravan Depot profiteer je van de jarenlange internationale ervaring van de organisatie en de voorsprong in de internationale markt;
  • je profiteert van de landelijke marketing- en communicatieactiviteiten; 
  • je groeit mee in de verdere ontwikkeling van Caravan Depot Nederland.

  Caravan Depot Nederland vindt het belangrijk dat je past bij ons team en onze cultuur en dat je onze klanten de best mogelijke service wil bieden. Ben je ondernemend, commercieel aangelegd en heb je affiniteit met de caravanmarkt? Dan is deze kans iets voor jou!

  Training en opleiding

  Bij aanvang start je met een uitgebreide en intensieve training. Je leert de technische kant van het bedrijf kennen door onze uitstekende initiële en doorlopende trainingsprogramma’s en softwaresystemen. De training is ontworpen om zeer praktisch en taakgericht aan de slag te gaan en je ontvangt een toetredingspakket met alles wat je nodig hebt om te beginnen. Tegen het einde van de training spreek je al met caravanbezitters. Vanaf het begin ondersteunen we je bij het bouwen van je caravanvoorraad voor de verkoop. Als je ons advies volgt en de bewezen succesvolle systemen toepast, is er geen reden waarom je je eerste caravan niet binnen enkele weken nadat je je bij ons hebt aangesloten, verkocht hebt. Vanaf dat moment begin je een serieuze inkomstenstroom op te bouwen.

  Interesse?

  Ben jij op zoek naar een eigen onderneming en lijkt dit je wat? Reageer dan nu!

   
  Het adres van het hoofdkantoor is; Landauer 5, 3897 AB in Zeewolde. 

  De Engelse eigenaar van Motorhome Depot (UK), sinds 2011 marktleider in Groot Brittannië, is in 2017 gestart met de formule Caravan Depot. Deze formule heeft zich snel ontwikkeld en een enorme groei doorgemaakt. De reden is dat dezelfde vertrouwde werkwijze als Motorhome Depot gehanteerd wordt geënt op de caravanmarkt. Het is dan ook een logisch gevolg dat ook de formule Caravan Depot sinds 2019 marktleider is in Groot Brittannië en klaar om ook in de andere Europese landen te introduceren. Met ingang van januari 2020 zijn wij in Nederland gestart met de formule Caravan Depot uw Caravanmakelaar. Caravan Depot zal binnen enkele jaren een internationaal netwerk gerealiseerd hebben waar ieder aangesloten land profijt van zal hebben. Voor caravanmakelaars is dit een groot voordeel ten opzichte van de concurrenten.

  Het hoofdkantoor van de Nederlandse master franchise Caravan Depot Nederland is gevestigd in Zeewolde. Caravan Depot Nederland wil de komende jaren een sterke positie als franchiseorganisatie opbouwen met behulp van de door Caravan Depot UK bewezen marktbewerkingsmethode, marketingprogramma’s en softwaresystemen. 
   

  Geïnteresseerd in deze formule?
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Informatie aanvragen
  Ontvang vrijblijvend meer informatie vanuit deze formule!
  Direct informatie aanvragen

  Kerncijfers

  Franchise sinds
  2020
  Aantal vestigingen
  4
  Waarvan franchise
  3
  Entreegeld
  €15.000
  Totale investering
  €15.000
  Benodigd eigen vermogen
  €15.000