Franchiseversterking bij Motorhome Depot

Uw Campermakelaar Marco van der Griendt heeft zich bij Motorhome Depot Nederland aangesloten als franchisenemer in de regio Zeeland. Marco is met Motorhome Depot Nederland in contact gekomen via franchise+  .

Marco: “Ik wilde voor mijzelf beginnen en keek naar allerlei franchiseformules, omdat ik al besloten had dat ik mij wilde aansluiten bij een franchise organisatie. Mijn voorkeur ging uit naar de branche automotive. Ik wist toen nog niet dat er een franchiseformule is voor campermakelaars. De camper is het motorvoertuig wat mij altijd het meeste geïnteresseerd heeft en een soort hobby geworden is. 

Het bleek nu mogelijk om van mijn hobby mijn werk te maken. Ik werd meteen enthousiast en heb contact opgenomen met Motorhome Depot Nederland. Tijdens het eerste gesprek werd mij duidelijk dat ik niet alleen van mijn hobby mijn werk kan maken, maar dat de formule mij enorm veel mogelijkheden en kansen biedt. Ik werk als zelfstandig ondernemer in mijn eigen regio in een groeiende markt die mij enorm aanspreekt. Ik heb de volledige ondersteuning van een hoofdkantoor en door de contacten met de andere franchisenemers heb ik collega’s in het hele land.”