VoIP: de wereld binnen handbereik

Als ondernemer ontkomt u er niet aan. De overstap van ISDN naar bellen via internet. De één is al overgestapt en de ander is er nog lang niet aan begonnen. Geen enkel bedrijf is hetzelfde, maar alle bedrijven zullen de overstap naar bellen via internet binnenkort toch echt moeten maken.

Wat is er dan aan de hand? Vanaf 1 september 2019 beëindigt KPN, de beheerder van deze netwerken, alle ISDN aansluitingen. Dit houdt in dat u niet alleen telefonisch onbereikbaar bent, maar ook dat veel alarminstallaties, faxapparaten, pinautomaten, intercoms en deur- en toegangsbediening niet meer zullen werken. Het nieuwe werken vraagt om moderne oplossingen zoals VoIP. 

Met VoIP bellen, oftewel bellen via het internet, bent u altijd bereikbaar. Waar u ook bent. U heeft de wereld binnen handbereik. Het maakt niet uit waar uw toestel staat: op kantoor, thuis, in een hotel in Spanje of een internetcafé in Australië. Zolang er internet beschikbaar is, kunt u gewoon blijven bellen met uw Nederlandse telefoonnummers. 

Maar is het nodig om nu al over te stappen? Stelt u eens voor, u bent een hardwerkende ondernemer met een eigen restaurant. U neemt telefonisch bestellingen en reserveringen aan. Dus het is belangrijk om goed bereikbaar te zijn. Maar u besluit even te wachten met de digitalisatie van uw verbindingen. De tijd gaat snel en voor u het weet is het al 1 september 2019. Dan rinkelt uw telefoon niet meer en komen geen bestellingen of reserveringen meer binnen. Een doemscenario voor elke ondernemer.

We merken dat veel ondernemers totaal geen idee hebben hoe afhankelijk ze zijn van telefonie, alarm en pin. Daarom adviseren we u om er op tijd bij te zijn. Stel het niet uit maar onderneem actie. Stap over naar VoIP bellen en u heeft de wereld binnen handbereik.

Mike de Ruiter
Channel Manager Franchise 
Belcentrale

Mike de Ruiter