Mathijs Arts
Mathijs Arts
Advocaat
070-7900 132

Vanaf 2012 ben ik als advocaat werkzaam bij La Gro Geelkerken Advocaten. Mijn dagelijkse praktijk bestaat met name uit ondernemings- en vennootschapsrechtelijke vraagstukken alsmede advisering over contractuele aangelegenheden waaronder bedrijfsovernames en commerciële contracten zoals de franchiseovereenkomst.

Ik geloof erin dat de basis van iedere samenwerking, of dat nou is tussen twee ondernemingen in een joint-venture, tussen aandeelhouders in een vennootschap, de werkgever/werknemer-relatie of franchisegever-franchisenemer, gebaat is bij duidelijke afspraken. Die afspraken geven dan vaak ook de verwachtingen van partijen weer en kunnen als spoorboekje fungeren als men er later niet (meer) uitkomt. Uitgangspunt bij het maken van afspraken: partnerschap en samenwerking. Dat hoeft niet per se vanuit een gelijkwaardige of vergelijkbare positie te zijn maar van belang is wel om alle betrokken belangen op een juiste wijze mee te nemen en af te wegen.

Hoe ik mijn aanpak en advisering kwalificeer? Doelbewust, praktisch en oplossingsgericht. Ik streef ernaar ondernemers te ontzorgen en duurzame relaties met hen op te bouwen.