Cikam breidt portfolio geldverwerking uit

Cikam BV gaat haar specialisme – geldverwerking – verder ontwikkelen. Na de recente verkoop van de divisie labeling aan Weber – op 20 juli – focust het Almeerse familiebedrijf op uitbreiding van de divisie geldverwerking. Onder meer met de toevoeging van elektronische betaalmiddelen aan het portfolio.

Totaalleverancier

“We hebben inmiddels 73 jaar ervaring in geldverwerking, waarvoor we efficiënte en veilige oplossingen bieden. We bouwen dit specialisme de komende jaren graag verder uit”, meldt Andrew Citroen, algemeen directeur van Cikam. “Zo kunnen we van specialist in geldverwerking doorgroeien tot totaalleverancier van payment oplossingen.”

Cash, cards en codes

Om meer diversiteit te bieden voegt Cikam binnenkort ook elektronische middelen van betalen aan haar portfolio toe. “Daardoor kunnen onze klanten – onder meer uit de retail – in de toekomst kiezen voor betalen met cash, cards en codes. Dit alles geïntegreerd in één oplossing, aangestuurd vanaf één platform en met één aanspreekpunt”, aldus Citroen. “Ook nieuwe toepassingen en mogelijkheden liggen binnen handbereik, voor zowel bestaande als nieuwe klanten. Zo kunnen we de markt van geldverwerking nog beter bedienen.” 

Meeste POS-koppelingen

Cikam levert hardware en software voor de verwerking van cash geld, zowel frontoffice als backoffice.

“Voor elke omgeving waar contant geld verwerkt wordt, hebben wij een oplossing om de veiligheid en efficiency te verhogen”, licht Citroen toe. “We hebben het meest uitgebreide portfolio binnen de Nederlandse markt, vooral voor de retail. Ook hebben we binnen de retail de meeste POS-koppelingen. Daarnaast bieden we maatwerk software, bijvoorbeeld als rapportagetool voor de afdeling finance. Zo helpen we onze klanten hun efficiency te verhogen.”

Andrew Citroen Andrew Citroen
Algemeen Directeur
Stel je vraag aan Andrew Citroen