Papa Johns 2e vestiging in Den Haag

Papa Johns opent tweede vestiging in Den Haag, na een grote succesvolle opening in Groningen is Den Haag aan de beurt. In Nederland is dit al 26e vestiging die opent, op 7 oktober a.s aan de Rijswijkseweg 292. Tussen 12.00 en 13.00 uur worden 100 gratis pizza's weggegeven ter gelegenheid van deze mijlpaal, ook is er een winactie voor een jaar lang gratis pizza. 

Bilal Moosa, de kersverse franchisenemer zal de vestiging trots en feestelijk openen. Afgelopen juni werd de eerste vestiging van Papa John’s in Den Haag geopend.  De Rijswijkseweg is van oudsher de toegangsweg tot Den Haag. Deze drukbezochte straat heeft diverse winkels waar Papa John’s een waardevolle aanvulling is. “Wij hopen veel winkelend publiek blij te maken met onze heerlijke verse pizza’s.”

Papa John’s behoort tot de grootste pizzarestaurantketens ter wereld. In 2016 werd de eerste Papa John’s vestiging in Nederland geopend in Amsterdam. Inmiddels zijn er al 26 vestigingen in ons land en Papa John’s gaat dit jaar nog meer vestigingen openen.