Nieuwe generatie TanQyou tankstations

TanQyou heeft haar tankstation opnieuw vormgegeven. 14 maanden geleden werden de eerste schetsen op papier gezet en vanaf volgende week staat de eerste van  haar soort in Heerlen, Zuid-Limburg.

“De formule van TanQyou is uniek vergeleken met andere onbemande tankstation formules. Door middel van digitale hulpmiddelen wordt de tankbeleving van de klant totaal veranderd. Zo wordt de klant bij zijn voornaam begroet wanneer hij aan komt rijden en wordt er automatisch een brandstof administratie bijgehouden in zijn persoonlijke online omgeving”, legt een woordvoerder uit.

“Bij een dergelijke formule hoort ook een innovatieve en eigentijdse luifel”, aldus Jan-Harmen Akkerman, eigenaar van TanQyou. “We hebben alles wat doet denken aan een traditionele luifel overboord gegooid en we zijn helemaal opnieuw begonnen. De letter Q uit het logo is een belangrijke bouwsteen geworden voor het nieuwe ontwerp. De complete luifel steunt op deze letter welke wordt gebruikt als kolom voor de pomp. Daarnaast is de luifel een stuk lichter geworden en zijn de randen scheef afgekapt om het geheel een modernere look te geven.”

De eerste luifel van de nieuwe generatie is gebouwd in Heerlen. Volgende week zal de bouw van het 2e station gestart worden en hier zal het niet bij blijven, geeft de startup aan.

Bekijk ook