McDonald’s onthult Volkswagen e-Golf McDrive Edition

McDonald’s heeft een elektrische auto onthuld die speciaal ontworpen is voor de McDrive. Deze elektrische Volkswagen e-Golf McDrive Edition is uitgerust met bijzondere features voor een McDrive experience, zoals een Ambience Control System, een Electric Heating Compartment, Cupholder Cooling System en klikbare eettafeltjes waar de McDonald’s producten op maat in passen. 

Deze Volkswagen e-Golf McDrive Edition wordt geveild op het Ronald McDonald Kinderfonds Gala en de opbrengst van deze concept car zal ten goede komen aan het Ronald McDonald Kinderfonds.

Annemarie Swijtink, Director Marketing, Communicatie en Consumer Insights van McDonald’s Nederland: “We zijn ontzettend enthousiast dat we ’s werelds eerste én enige Volkswagen e-Golf McDrive editie hebben ontwikkeld. In Volkswagen hebben we de ideale partner gevonden om de perfecte concept car te ontwikkelen voor de ultieme McDrive experience. De e-Golf van Volkswagen past perfect vanwege zijn geliefde eigenschappen én hij is natuurlijk elektrisch, want elektrisch is de toekomst. Bij de ontwikkeling van deze unieke concept car hebben we gekeken hoe de ideale auto uitgerust zou zijn voor de ultieme McDrive experience. We kijken ontzettend uit naar het Ronald McDonald Kinderfonds Gala, waar de auto geveild gaat worden aan de ultieme McDrive  fan. De opbrengst zal ten goede komen aan het Ronald McDonald Kinderfonds, waar we al ruim 30 jaar trotse partner van zijn. Met de opbrengst zorgen we ervoor dat zoveel mogelijk families in de buurt van hun zieke kind kunnen overnachten.”

Bekijk hier het filmpje: 

Bekijk ook