Drie nieuwe franchisenemers voor Monuta

Per 1 oktober zijn er 3 nieuwe franchisenemers gestart bij Monuta. De eerste 3 maanden volgen de nieuwe franchisenemers een interne (praktijk) opleiding. Monuta zorgt dat haar franchisenemers NAVU gecertificeerde uitvaartverzorgers zijn. Daarnaast lopen ze mee met een (buddy) uitvaartverzorger, maken kennis met verschillende interne afdelingen, volgen een financiële training en gaan zich samen met de afdeling marketing voorbereiden op de start van marktbewerking. Per 1 januari gaan de 3 franchisenemers van start in hun eigen werkgebied. 

Wie zijn de nieuwe franchisenemers?

Berendjan Endedijk is na jarenlang actief te zijn geweest in de retailbranche, gestart met de opleiding uitvaartzorg bij Meander omdat hij zeker wist dat dit zijn toekomst is. Berendjan is een actieve netwerker, met name binnen de lokale kerk. Dit is niet iets van de laatste tijd maar al sinds 1998. Hij kent de lastigheden in de branche en de diversiteit in het werkgebied Staphorst, Zwartewaterland en Kampen. 

Berny Metselaar is een echte horeca en facilitaire man die snapt wat belangrijk is voor de klant. Hij heeft eerder een eigen zaak gehad en begrijpt wat er van hem gevraagd wordt als ondernemer. Het verzorgen van uitvaarten is helemaal nieuw. Zijn werkgebied is Midden-Drenthe en Westerveld. 

Na 15 jaar ondernemerschap in de radio en TV wereld was Jolande de Kruyf toe aan een nieuwe uitdaging. Jolande is een echte dienstverlener, is creatief, heeft een groot netwerk en weet wat het ondernemerschap inhoudt. Haar werkgebied is Nuenen, Geldrop en enkele omliggende plaatsen.