De Bieden en Wonen franchiseformule in de makelaardij komt naar de franchisebeurs!

Bieden en Wonen is een franchiseformule in de makelaardij die als missie heeft om de woningmarkt volledig transparant te maken. Sinds 2008 heeft Bieden en Wonen hiervoor speciale veiling software ontwikkeld voor de verkoop van woningen. Op 23 en 24 september a.s. zijn zij te bezoeken op de Franchisebeurs ‘’Onderneem ‘t!’’. Op deze beurs vertellen zij bij hun stand jou graag meer over hun oplossing voor de makelaardij door middel van hun software en de innovatieve plannen die ze hebben voor de toekomst.    

Over Bieden en Wonen

Bieden en Wonen is ontstaan vanuit de behoefte om 100% transparantie te kunnen bieden naar verkopers en (aspirant) kopers van woningen. Vrijwel alle traditionele makelaarskantoor in Nederland (circa 95,5%) werkt met een gesloten biedingsprocedure. Niet transparant en eerlijk dus. Sinds 2018 is deze franchiseformule initiatiefnemer in de woningmarkt met het openbaar en inzichtelijk maken van de biedingsprocedure. De visie van deze onderneming is om niet alleen de biedingsprocedure, maar ook andere elementen in het verkooptraject transparant te maken. Momenteel wordt de software weer door ontwikkeld voor de nieuwe plannen die er liggen. 

Lees hier meer: over de Bieden en Wonen franchise

Ministerie van Binnenlandse Zaken en Bieden en Wonen 

Sinds dit jaar heeft het Ministerie van Binnenlandse Zaken ook contact opgenomen met Bieden en Wonen. Het Bieden en Wonen concept past in het plaatje om voor een transparantere woningmarkt te gaan zorgen. Bieden en Wonen staat hierdoor momenteel aan de vooravond van een prachtig lucratief groeiplan en wilt samengroeien met ambitieuze ondernemers die binnen hun exclusieve werkgebied eigenaar willen zijn van een franchiseonderneming die binnenkort past bij een van de grootste en innovatieve landelijke makelaarsconcepten. 

Franchisebeurs Onderneem ‘t! 

De Bieden en Wonen franchiseformule opent binnenkort alweer haar 9e vestiging. Van deze 9 vestigingen zijn er 8 franchise filialen. Elke franchisenemer krijgt een exclusief werkgebied, maar er is nog voldoende ruimte om te groeien. De centrale organisatie doet een profiel check per ondernemer om te kijken of er een match is. 
De franchiseorganisatie heeft de doelstelling om alles verder te digitaliseren en processen nog meer te automatiseren. Momenteel zijn de belangrijkste processen en workflows achter de schermen al geautomatiseerd, wat het werk voor een franchisenemer makkelijker maakt. 

Kortom: Als jij het helemaal ziet zitten om met Bieden en Wonen een revolutie teweegbrengen op de woningmarkt dan mag je deze partij niet missen op de beurs! 

“We hebben de missie om de woningmarkt transparant te maken door middel van onze daarvoor speciaal ontwikkelde software. We blijven door innoveren met onze software en staan nooit stil. Voor ondernemers die zich aansluiten hebben we het makelen ‘eenvoudiger’ gemaakt door middel van onze interne geautomatiseerde processen en systemen. Na de gesprekken die wij met de overheid hebben gehad willen wij nu samen met andere ambitieuze ondernemers door gaan groeien. Onder andere om deze reden staan wij op de beurs en komen wij graag in contact met kandidaat-franchisenemers die ook geloven in onze missie en mee willen bouwen aan deze revolutie in de makelaardij. Ik denk dat wij binnen nu en twee jaar het aantal exclusieve franchise werkgebieden hebben benut en er geen plek meer is in Nederland. Daarnaast denk ik ook gezien de vraag van woning verkopers dat wij in het komende jaar het aantal transacties van verkochte woningen op de online veiling zullen verdubbelen.”  Aldus Caspar Phijffer, directeur en eigenaar van Bieden en Wonen Nederland B.V.