Live Escape breekt alle records!

Live Escape, de meest geboekte escape rooms van zowel Rotterdam als Amersfoort, haalden beiden in Week 43 een recordaantal boekingen.

Waar de meeste escape rooms een gemiddelde bezetting kennen van 35 groepen per week komt Live Escape daar door haar ‘eigenwijze’ aanpak altijd ruim boven. Voor de vestiging van het vlaggenschip, Live Escape Rotterdam, is 100+ groepen per week tegenwoordig al eerder regel dan uitzondering.

Deze week werd in beide vestigingen een nieuw record gevestigd, in Rotterdam werden 150+ groepen verwelkomd en in de iets kleinere vestiging in Amersfoort tikte de teller 75+ aan. Vanzelfsprekend werd dit record gevierd met taart voor de beide teams.

Doordeweekse dagen

Live Escape heeft een formule ontwikkeld waarin de aandacht niet alleen ligt op vriendengroepen in het weekend, maar is er in haar marketing op gericht om ook op doordeweekse dagen grote aantallen groepen te ontvangen. Dat die aanpak werkt is inmiddels bewezen. In beide vestigingsplaatsen is Live Escape de meest geboekte escape room, ook nog eens met een ruime voorsprong.

Franchisenemers gezocht

Jesse van der Lely is in 2016 met Live Escape gestart en heeft de ambitie om marktleider te worden in deze toch nog vrij nieuwe branche, de formule staat als een huis en de cijfers bewijzen dat.

De marges die je kunt behalen met een Live Escape vestiging zijn daardoor niet alleen hoger dan in een zelf opgezette escape room, de marges zijn ook hoger dan de meeste horecaondernemingen. Ook heb je nooit te maken met tekorten of overschot in voorraad, een belangrijk voordeel.

Minder personeel nodig

“We willen je in een persoonlijk gesprek graag kennis laten maken met Live Escape, gewoon om te laten zien wat wij anders doen. Maar ook om te laten zien dat (en hoe) wij met minder personeelskosten méér groepen per week ontvangen dan welke escape room dan ook.
Escape rooms werken grotendeels op reservering, de personeelsinzet is dan ook nooit hoger dan noodzakelijk.

De automatisering die we je als Live Escape Franchise bieden gaat ontzettend ver, het personeel houdt zich niet bezig met het monitoren van de spellen, maar met de gasten voor en na dat zij een spel starten.”

Starten zonder beginnersfouten

Een escape room starten zonder ervaring is lastig, Live Escape Franchise helpt je te starten zonder beginnersfouten. De tijd dat een escaperoom bestond uit puzzels, sommen en cijfersloten ligt gelukkig ver achter ons. Live Escape vestigingen verkopen in uiterst gedetailleerd gedecoreerde ruimtes ervaringen, belevenissen waar klanten over napraten. Onze slogan is dan ook, “A one hour experience, a lifetime memory”

FranchisePlus kan je meer vertellen over de mogelijkheden om een Live Escape vestiging te beginnen, zelf direct kijken op LiveEscape.nl/Franchise kan natuurlijk ook.

Live Escape Franchise: Join us, we build memories!

Live Escape records