Zoeken
Voor franchisegevers
Voor toeleveranciers
Werken bij
English
Home
Franchisegids
Ter overname
Nieuw te openen
Leveranciersgids
Magazine
Evenementen
Franchise+ Beurs
Kennisbank Franchise
Contact
Home
Franchisegids
Dienstverlening
Food & Horeca
Non-food
Zorg, Sport & Wellness
Master Franchise
Ter overname
Nieuw te openen
Leveranciersgids
Administratie
Automatisering & Telecom
Financiering
Franchise Advies
Gebruiksartikelen
Juridisch
Marketing & Sales
Personeel, Payroll & Pensioen
Vastgoed & Bemiddeling
Verzekeringen
Magazine
Nieuwsbrief
Nieuws
Vakblad
Columns
Artikelen
Evenementen
Franchise+ Beurs
Bezoeken
Exposeren
Kennisbank Franchise
Wat is franchising
Over franchisenemen
Over franchisegeven
Handige links
Contact
Zoeken
Type
Artikel
(15)
Column
(8)
Nieuws
(5)
Evenement
(1)
Advertentie
(0)
Formule
(0)
Organisatie
(0)
Onderwerp
Automatisering
(1)
Bedrijfshuisvesting
(3)
Business Model
(2)
Crowdfunding
(1)
(-)
Duurzaamheid
(29)
E-commerce
(1)
Financieel
(4)
Financiering
(1)
Franchisegever aan het woord
(1)
Franchisenemersportret
(1)
Inkoop
(2)
Innovatie
(9)
Internationaal
(1)
Lokaal ondernemerschap
(3)
Samenwerking
(5)
Starten als ondernemer
(1)
Statistieken
(2)
Strategie
(2)
Toekomst en visie
(10)
Uitbreiding
(2)
Wet Franchise
(1)
Branche
Food & Horeca
(47)
Food Retail
(8)
Food Business to Business
(2)
(-)
Restaurants
(4)
Bezorgen, Afhalen & Catering
(5)
Koffiebars & Lunchrooms
(5)
(-)
Fast Food
(7)
Mobiele verkoop & Vending
(2)
Host & Ghost Kitchen
(1)
Non-food Retail
(20)
Non-Food Business to Business
(1)
Bouw, Keukens & Inrichting
(3)
(-)
Mode
(1)
Consumer Goods
(4)
(-)
Dienstverlening
(20)
Consultancy, Coaching & Training
(1)
Marketing & Sales
(1)
Internet, Communicatie & Telecom
(2)
Overige Dienstverlening
(2)
Financiële Dienstverlening
(1)
Zorg, Sport & Wellness
(9)
‘Ons doel is: gezonde cijfers en minder voedselverspilling’
Artikel van Hans Pieters
Statistieken
Strategie
Business Model
Duurzaamheid
McDonald’s heeft afval én info verzameld tijdens Landelijke Opschoondag
Nieuwsbericht van
22 maart 2021
Duurzaamheid
Innovatie
Lokaal ondernemerschap
Samenwerking
Subway Nederland stopt met plastic rietjes
Nieuwsbericht van
31 oktober 2018
Duurzaamheid
Wok to go investeert in een gezond en duurzaam binnenklimaat
Artikel van Martijn Louws
Duurzaamheid
Innovatie
Samenwerking
Duurzaamheid is voor ESPRIT geen trend
Artikel van
Starten als ondernemer
Toekomst en visie
Duurzaamheid
McDonald’s start de bouw van nieuw restaurant bij het nieuwe Cambuurstadion
Nieuwsbericht van
25 februari 2022
Toekomst en visie
Uitbreiding
Duurzaamheid
Maatschappelijk verantwoord franchisen
Artikel van
Hans Veltmeijer
Duurzaamheid
Kwalitaria’s pop-up store Vegataria sluit de deuren
Nieuwsbericht van
30 november 2023
Lokaal ondernemerschap
Toekomst en visie
Uitbreiding
Duurzaamheid
De Pizzabakkers LAB-EVENT: ZOEKTOCHT NAAR DE LEKKERSTE PLANT-BASED PIZZA
Artikel van
Duurzaamheid
Lokaal ondernemerschap
Bijeenkomst Marshoek: Begroting van levensbelang
Artikel van
Hans Veltmeijer
Business Model
Duurzaamheid
Financieel
Franchisenemersportret
De passie van Evelien Hölsken
Artikel van
Evelien Hölsken
Duurzaamheid
Internationaal
Interview met Dr. Cor Molenaar
Artikel van
Bert Jongen
Duurzaamheid
E-commerce
Innovatie
Toekomst en visie
Schommelingen en kansen: Inzicht in de actuele energiemarkt
Artikel van
Statistieken
Strategie
Toekomst en visie
Duurzaamheid
NAC en De Zilvermeeuw
Artikel van
Samenwerking
Duurzaamheid
Haalbaarheidsstudies voor batterijopslag: Een cruciale stap in de energietransitie
Artikel van
Duurzaamheid
Binnenstadservice streeft naar binnensteden die schoner en leefbaarder zijn
Artikel van
Martijn Louws
Bedrijfshuisvesting
Duurzaamheid
Innovatie
Toekomst en visie
Energiecollectief helpt franchisers besparen én verduurzamen
Artikel van Franchiseplus
Bedrijfshuisvesting
Duurzaamheid
Inkoop
Trends en ontwikkelingen bij foodformules
Artikel van Hans Pieters
Automatisering
Duurzaamheid
Innovatie
Toekomst en visie
'Franchise is succesvol groeimodel'
Artikel van Joost Bos
Duurzaamheid
Innovatie
Samenwerking
Toekomst en visie
Domino’s Pizza marktleider in bezorgmaaltijden in Benelux
Nieuwsbericht van
18 januari 2018
Duurzaamheid
Innovatie
Column van Marjolein Boshuizen
Hoe komt uw franchiseformule sterker uit de COVID-19 crisis?
Toekomst en visie
Duurzaamheid
Innovatie
Column van Arie Uyttenbroek
Samen sterk; juist nu kiezen voor een goede samenwerking!
Duurzaamheid
Samenwerking
Column van Geert Merckaert
8 Doeltreffende Manieren Om Food Waste In Je Restaurants Te Verminderen
Duurzaamheid
Franchise Seminar Holla
Event op
Dit evenement heeft reeds plaats gevonden.
Wet Franchise
Financieel
Financiering
Duurzaamheid
Franchisegever aan het woord
Column van Geert Merckaert
14 slimme manieren om foodcost te verlagen in je restaurantketen
Duurzaamheid
Financieel
Innovatie
Column van Geerteke Verbaten
Duurzaam ondernemen in franchise: drie tips om afval te verminderen en kosten te besparen
Duurzaamheid
Column van
MVO, duurzaam, groen…. containerbegrip?
Crowdfunding
Duurzaamheid
Column van Raymond Dernier
Klopt uw energiefactuur?
Duurzaamheid
Inkoop
Column van Raymond Dernier
Pas op met rekenhulp energieverbruik!
Bedrijfshuisvesting
Duurzaamheid
Financieel
Toekomst en visie