Franchise Seminar Holla

Op donderdag 18 april organiseert Holla een seminar over de recente ontwikkelingen in de wereld van franchise. Tijdens dit evenement zullen ze een breed scala aan onderwerpen behandelen die van essentieel belang zijn voor franchisegevers. De experts van Holla zullen de laatste actualiteiten rondom franchise, privacy en duurzaamheid belichten.

Daarnaast zijn ze verheugd dat de Rabobank aanwezig zal zijn om inzichten te delen over financieringsmogelijkheden voor franchiseondernemingen. Bovendien zal Thijs Swinkels, de oprichter van de succesvolle franchiseformule Brownies&downieS, zijn waardevolle ervaringen delen.

Programma

Ontvangst: 14:30 – 15:00 uur

Seminar: 15:00 – 17:00 uur

Borrel: 17:00 – 18:00 uur

Onderwerpen

  • Actualiteiten Franchise: In deze sessie worden de belangrijkste ontwikkelingen besproken sinds de inwerkingtreding van de Wet franchise. Daarnaast zullen ook de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, in combinatie met de ESG-wetgeving, behandeld worden door Linda Relouw en Janina Maduro van Holla legal & tax. Tijdens deze sessie wordt dieper ingegaan op zowel de recente ontwikkelingen binnen de franchisebranche als de toenemende nadruk op duurzaamheid en de ESG-wetgeving (Environmental, Social, and Governance). De belangrijkste veranderingen sinds de inwerkingtreding van de Wet franchise zullen worden besproken, terwijl tegelijkertijd de impact van Europese duurzaamheidsregels op franchiseorganisaties wordt onderzocht. Door deze onderwerpen te combineren, wordt deelnemers een perspectief geboden op de actuele uitdagingen en kansen binnen de sector. Ontvang waardevolle inzichten en updates over relevante regelgeving, jurisprudentie en duurzaamheidsinitiatieven, en ontdek hoe hun organisatie hierop kan anticiperen en reageren.
  • Data: De sessie "Hoe om te gaan met gegevens en privacywetgeving voor franchiseformules", verzorgd door Femmie Schets, behandelt het beheer van (persoons)gegevens binnen franchiseformules. Franchiseformules beschikken over een waardevolle hoeveelheid gegevens, maar het gebruik ervan wordt streng gereguleerd, vooral wat betreft privacywetgeving. Tijdens deze sessie wordt besproken hoe franchisegevers en franchisenemers op een juiste wijze met persoonsgegevens kunnen omgaan, welke regels en contractuele afspraken hierbij van toepassing zijn, en hoe deze gegevens effectief kunnen worden benut binnen de grenzen van de wet.
  • Financieringsvormen voor franchiseformules: De Rabobank zal inzichten delen over financieringen alsook hoe zij franchisenemers en franchisegevers kan ondersteunen bij financiële vraagstukken. Leer meer over de belangrijkste overwegingen bij het financieren van franchiseondernemingen, wat een arrangement met de Rabobank inhoudt, en wanneer franchisegevers hiervoor in aanmerking komen.
  • Ervaringen van Thijs Swinkels: Thijs Swinkels, oprichter van de succesvolle franchiseformule Brownies en Downies en oprichter van The Franchise Club, zal zijn unieke ervaringen delen over het opzetten en uitbreiden van een succesvolle keten. Ontdek zijn persoonlijke reis binnen de franchisebranche en leer van zijn successen en uitdagingen.

Meld je nu kosteloos aan via onderstaande knop om verzekerd te zijn van een plek tijdens de seminar. Het formulier bevindt zich onderaan de pagina.

Informatie

Locatie

Green Village, Nieuwegein

Website
Meld je aan