Zoeken
Voor franchisegevers
Voor toeleveranciers
Werken bij
English
Home
Franchisegids
Ter overname
Nieuw te openen
Leveranciersgids
Magazine
Evenementen
Franchise+ Beurs
Kennisbank Franchise
Contact
Home
Franchisegids
Dienstverlening
Food & Horeca
Non-food
Zorg, Sport & Wellness
Master Franchise
Ter overname
Nieuw te openen
Leveranciersgids
Administratie
Automatisering & Telecom
Financiering
Franchise Advies
Gebruiksartikelen
Juridisch
Marketing & Sales
Personeel, Payroll & Pensioen
Vastgoed & Bemiddeling
Verzekeringen
Magazine
Nieuwsbrief
Nieuws
Vakblad
Columns
Artikelen
Evenementen
Franchise+ Beurs
Bezoeken
Exposeren
Kennisbank Franchise
Wat is franchising
Over franchisenemen
Over franchisegeven
Handige links
Contact
Zoeken
Type
Artikel
(12)
Nieuws
(10)
Column
(4)
Advertentie
(0)
Evenement
(0)
Formule
(0)
Organisatie
(0)
Onderwerp
Automatisering
(1)
Bedrijfshuisvesting
(2)
Business Model
(1)
(-)
Duurzaamheid
(26)
E-commerce
(1)
Financieel
(4)
Franchisegever aan het woord
(2)
Franchiseovereenkomst
(1)
(-)
Innovatie
(26)
Internationaal
(3)
Logistiek
(1)
Lokaal ondernemerschap
(4)
Marketing
(4)
Nieuw in NL
(1)
Online
(1)
Operationeel Management
(2)
Sales
(1)
Samenwerking
(4)
Strategie
(3)
Toekomst en visie
(8)
Branche
Food & Horeca
(19)
Food Retail
(3)
Food Business to Business
(2)
Restaurants
(3)
Bezorgen, Afhalen & Catering
(3)
Koffiebars & Lunchrooms
(2)
Fast Food
(4)
Mobiele verkoop & Vending
(2)
Host & Ghost Kitchen
(1)
Dienstverlening
(5)
Overige Dienstverlening
(1)
Non-food Retail
(4)
Bouw, Keukens & Inrichting
(1)
Consumer Goods
(1)
Zorg, Sport & Wellness
(2)
De les van Mcsucces
Artikel van Franchiseplus
Duurzaamheid
Financieel
Innovatie
Internationaal
Lokaal ondernemerschap
Marketing
Interview met Dr. Cor Molenaar
Artikel van
Bert Jongen
Duurzaamheid
E-commerce
Innovatie
Toekomst en visie
Brownies & Downies op franchisepad
Artikel van
Hans Veltmeijer
Duurzaamheid
Innovatie
Nieuw in NL
Lekkerland Nederland maakt zich klaar voor zero-emissie
Nieuwsbericht van
24 april 2024
Toekomst en visie
Logistiek
Duurzaamheid
Innovatie
Binnenstadservice streeft naar binnensteden die schoner en leefbaarder zijn
Artikel van
Martijn Louws
Bedrijfshuisvesting
Duurzaamheid
Innovatie
Toekomst en visie
Wok to go investeert in een gezond en duurzaam binnenklimaat
Artikel van Martijn Louws
Duurzaamheid
Innovatie
Samenwerking
Duurzame samenwerking Taco Mundo franchise en vegan merk PLNT
Nieuwsbericht van
1 december 2021
Duurzaamheid
Franchisegever aan het woord
Innovatie
Samenwerking
Strategie
McDonald’s heeft afval én info verzameld tijdens Landelijke Opschoondag
Nieuwsbericht van
22 maart 2021
Duurzaamheid
Innovatie
Lokaal ondernemerschap
Samenwerking
Verlaag zo de kosten van je franchise
Artikel van
Marketing
Operationeel Management
Strategie
Financieel
Duurzaamheid
Innovatie
Feestelijke opening bij bijna 200-jarig familiebedrijf Simon Lévelt in Haarlem
Nieuwsbericht van
8 augustus 2023
Lokaal ondernemerschap
Operationeel Management
Duurzaamheid
Innovatie
McDonald’s onthult Volkswagen e-Golf McDrive Edition
Nieuwsbericht van
6 december 2018
Marketing
Duurzaamheid
Innovatie
DGN retail wint Recycle Power Award
Nieuwsbericht van
22 oktober 2020
Duurzaamheid
Innovatie
Marketing
Eendracht versterkt bij Spar
Artikel van
Hans Veltmeijer
Business Model
Duurzaamheid
Financieel
Franchiseovereenkomst
Innovatie
Strategie
Nieuwste Albert Heijn XL duurzaamste supermarkt in Europa
Nieuwsbericht van
2 november 2016
Duurzaamheid
Innovatie
Trends en ontwikkelingen bij foodformules
Artikel van Hans Pieters
Automatisering
Duurzaamheid
Innovatie
Toekomst en visie
Kwalitaria, natuurlijk de lekkerste!
Artikel van Franchiseplus
Duurzaamheid
Innovatie
Lokaal ondernemerschap
Plasticvrije pop-up supermarkt in Ekoplaza
Nieuwsbericht van
1 maart 2018
Duurzaamheid
Innovatie
Internationaal
Domino’s Pizza marktleider in bezorgmaaltijden in Benelux
Nieuwsbericht van
18 januari 2018
Duurzaamheid
Innovatie
'Franchise is succesvol groeimodel'
Artikel van Joost Bos
Duurzaamheid
Innovatie
Samenwerking
Toekomst en visie
Albert Heijn: minder verpakkingen en meer recycling
Nieuwsbericht van
17 september 2018
Duurzaamheid
Innovatie
Column van Geert Merckaert
14 slimme manieren om foodcost te verlagen in je restaurantketen
Duurzaamheid
Financieel
Innovatie
Column van Marjolein Boshuizen
Hoe komt uw franchiseformule sterker uit de COVID-19 crisis?
Toekomst en visie
Duurzaamheid
Innovatie
Lokale online marktplaats als nieuwe nichemarkt?
Column van
Henk Meijer
Duurzaamheid
Innovatie
Online
De toekomst van duurzaam ondernemen
Column van
Henk Meijer
Duurzaamheid
Innovatie
Toekomst en visie
Markthal Rotterdam geknipt voor franchise
Artikel van
Hans Veltmeijer
Duurzaamheid
Bedrijfshuisvesting
Innovatie
Internationaal
Subway: 'Gezonde en snelle broodjes'
Artikel van
Reinold Vugs
Duurzaamheid
Franchisegever aan het woord
Innovatie
Sales
Toekomst en visie