DGN retail wint Recycle Power Award

DGN retail heeft in oktober de Recycle Power Award in ontvangst mogen nemen, vanwege een buitengewone bijdrage aan de inzameling en daarmee hoogwaardige recycling van afgedankt elektrisch (tuin) gereedschap. Deze Award wordt uitgereikt door de Stichting Verwijdering Elektrisch (tuin) gereedschap.

"DGN probeert voorop te lopen als het gaat om verduurzaming, het is leuk dat we daar nu in erkend worden", aldus Bert-Jan. "We verwachten dat de inzameling van elektrisch gereedschap verder zal stijgen, omdat DGN ondernemers nu ook Premium Pick-up Partner zijn. Dit betekent dat klanten nu ook branchvreemde producten bij Hubo en Multimate ondermemers kunnen inleveren óf mee kunnen geven op het moment dat een nieuw product bij de klant wordt thuisbezorgd."

DGN retail B.V.

DGN is de grootste retail-serviceorganisatie voor de zelfstandig doe-het-zelf ondernemer in Nederland. Sinds 2014 is DGN, met zijn formules Hubo, Multimate en Decorette, onderdeel van Euretco.

Hubo en Multimate

De belofte ‘Hubo helpt’ en ‘Multimate helpt’ richt zich op een toekomst waarin de klant niet altijd de tijd en kennis heeft om het zelf te doen. Met ruim 200 winkels, 50 jaar ervaring, vakmensen, montage aan huis en een lokale webshop zijn Hubo en Multimate één van de grootste en meest ervaren spelers in de doe-het-zelf branche van Nederland.