De KoffieMeulen

De KoffieMeulen is een franchiseorganisatie gespecialiseerd in koffie & thee. Medio 2019 gaat zij zich ook richten op de bereiding en verkoop van ambachtelijk ijs. 

De kracht van De KoffieMeulen winkels zit ‘m in de ondernemer. Deze gastvrouw of gastheer wil het verhaal en de beleving van de mooie producten graag overbrengen op de klant/gast in zijn of haar regio. Afhankelijk van de achtergrond en ambitie van een franchisenemer wordt samen bepaald wat de verhouding horeca/retail in de beoogde winkel zou moeten zijn, welke omvang deze winkel moet hebben en hoe uitgebreid de menukaart wel of niet zou moeten zijn. 

Het basisprincipe van franchise is het creëren van een win-winsituatie. De KoffieMeulen levert een full-service concept waardoor de franchisenemers minimale tijd en investeringen besteden aan conceptontwikkeling. Zo worden alle ondernemers ondersteund en begeleid tijdens de opstartfase van hun eigen De KoffieMeulen winkel. Denk hierbij aan locatie keuze, financieringsaanvraag en aanschaf van het inventaris voor de winkel. Hierbij verzorgt De KoffieMeulen ook de automatisering (kassasysteem) en wordt er gebruik gemaakt van een centraal administratiesysteem voor de benchmark.

Geïnteresseerd in deze formule?
Direct informatie aanvragen

Kerncijfers

Franchise sinds
2016
Aantal vestigingen
3
Waarvan franchise
2
Entreegeld
€ 10.000
Jaarlijkse fee
6%
Totale investering
€ 175.000
Eigen vermogen
€ 40.000