Zoeken
Voor franchisegevers
Voor toeleveranciers
Werken bij
English
Home
Franchisegids
Ter overname
Nieuw te openen
Leveranciersgids
Magazine
Evenementen
Franchise+ Beurs
Kennisbank Franchise
Contact
Home
Franchisegids
Dienstverlening
Food & Horeca
Non-food Retail
Zorg, Sport & Wellness
Master Franchise
Ter overname
Nieuw te openen
Leveranciersgids
Administratie
Automatisering & Telecom
Financiering
Franchise Advies
Gebruiksartikelen
Juridisch
Marketing & Sales
Personeel, Payroll & Pensioen
Vastgoed & Bemiddeling
Verzekeringen
Magazine
Nieuwsbrief
Nieuws
Vakblad
Columns
Artikelen
Evenementen
Franchise+ Beurs
Bezoeken
Exposeren
Kennisbank Franchise
Wat is franchising
Over franchisenemen
Over franchisegeven
Handige links
Contact
Zoeken
Type
Artikel
(11)
Nieuws
(7)
Column
(2)
Advertentie
(0)
Evenement
(0)
Formule
(0)
Organisatie
(0)
Onderwerp
Automatisering
(3)
Duurzaamheid
(3)
E-commerce
(1)
Financieel
(1)
Franchisegever aan het woord
(2)
(-)
Innovatie
(20)
Internationaal
(3)
Logistiek
(1)
Marketing
(2)
Nieuw in NL
(4)
Operationeel Management
(1)
Samenwerking
(4)
Strategie
(2)
Toekomst en visie
(4)
Uitbreiding
(4)
Branche
Food & Horeca
(148)
Food Retail
(31)
Food Business to Business
(3)
(-)
Restaurants
(11)
Bezorgen, Afhalen & Catering
(9)
Koffiebars & Lunchrooms
(8)
Fast Food
(30)
Mobiele verkoop & Vending
(3)
Dark Kitchen
(2)
Dienstverlening
(112)
Consultancy, Coaching & Training
(7)
Marketing & Sales
(5)
Vastgoed & Makelaardij
(2)
Internet, Communicatie & Telecom
(6)
Recruitment, Uitzenden & Payroll
(1)
Werken met kinderen
(1)
Overige Dienstverlening
(9)
Financiële Dienstverlening
(8)
Non-food Retail
(85)
Non-Food Business to Business
(1)
Bouw, Keukens & Inrichting
(5)
Automotive
(1)
Mode
(3)
Drogist & Parfumerie
(1)
Boekenwinkels & Cadeauwinkels
(5)
Consumer Goods
(8)
Elektronica, Media & Communicatie
(1)
Zorg, Sport & Wellness
(63)
(-)
Sport & Fitness
(9)
Beauty & Wellness
(3)
Master Franchise
(1)
Hot & happening in de States
Artikel van Hans Pieters
E-commerce
Innovatie
Internationaal
De Pizzabakkers presenteert concept in Virtual Reality
Nieuwsbericht van
4 januari 2019
Innovatie
Innovatieve manier om bestellingen op te nemen via een chatbot
Artikel van Marc van Benthum
Innovatie
Nieuw in NL
BodyBase Studios: uniek met eigen workout methode en machine
Nieuwsbericht van
5 mei 2021
Franchisegever aan het woord
Innovatie
Nieuw in NL
Ritos: fusion kitchen de nieuwe trend in franchise
Artikel van
Innovatie
Wok to go investeert in een gezond en duurzaam binnenklimaat
Artikel van Martijn Louws
Duurzaamheid
Innovatie
Samenwerking
Bailine lanceert nieuwe app "Ontdek je stofwisseling"
Artikel van
Toekomst en visie
Automatisering
Innovatie
SNAP FITNESS haalt € 1.853 op voor de Stichting Mind
Nieuwsbericht van
13 juni 2024
Samenwerking
Uitbreiding
Innovatie
De SimplyDelivery Selfservice terminal ‘’Digitaliseer de wachtrij’’
Artikel van Maik Kruiswijk
Automatisering
Innovatie
Logistiek
Marketing
Operationeel Management
Samenwerking
Strategie
Snap Fitness bouwt 1e Premium club
Nieuwsbericht van
29 februari 2024
Samenwerking
Toekomst en visie
Uitbreiding
Innovatie
Anytime Fitness vanuit Amerika naar Nederland
Artikel van Hans Veltmeijer
Innovatie
Internationaal
Nieuw in NL
Uitbreiding
Eerste Délifrance restaurant volgens nieuw concept geopend
Nieuwsbericht van
7 juli 2016
Innovatie
Verdringing op de fitnessmarkt: waar liggen de kansen?
Artikel van Pras Weijers
Franchisegever aan het woord
Innovatie
Internationaal
Marketing
Strategie
Uitbreiding
Zwemformule als franchise
Artikel van Pras Weijers
Innovatie
Toekomst en visie
De trend: van fastfood naar healthfood
Artikel van Pras Weijers
Innovatie
Trends en ontwikkelingen bij foodformules
Artikel van Hans Pieters
Automatisering
Duurzaamheid
Innovatie
Toekomst en visie
Nieuwe Run2Day Flagship Store
Nieuwsbericht van
12 maart 2018
Innovatie
HEMA introduceert nieuw foodconcept
Nieuwsbericht van
27 september 2017
Innovatie
Nieuw in NL
Column van Petro Hameleers
Innovatie voorkomt dat jouw franchise-concept een dinosaurus wordt
Innovatie
Column van Geert Merckaert
14 slimme manieren om foodcost te verlagen in je restaurantketen
Duurzaamheid
Financieel
Innovatie