Ananas op je pizza? De Pizzabakkers doet het ondenkbare en nodigt alle Italianen uit te komen proeven. De...
De lockdowns hebben de horeca hard getroffen, maar dat heeft restaurant Tres en De Pizzabakkers er niet van...
De Rotterdamse horecaformule De Beren maakt ondanks de pittige tijd midden in de coronacrisis een waar...
Bourgondische Bredanaars kunnen sinds 3 mei 2021 hun hart ophalen met het gloednieuwe Bezorgrestaurant De Beren...
Quetzal heeft in afgelopen tijd veel geïnvesteerd in de formule en heeft het plan opgevat om startende ondernemers...
CrepeAffaireheeft was het afgelopen jaar wel dicht, maar heeft niet stil gezeten. Sinds het begin van de Covid...
De verkoop van New York Pizza producten steeg het afgelopen jaar met zo'n 20 procent ten opzichte van voorgaande...
Ondanks corona gaan de zaken goed bij Kwalitaria in Emmen. Zo goed, dat franchisenemer Michael Schimmel onlangs...
Op dinsdag 1 september opent niet alleen het splinternieuwe restaurant in het pand van de Euroscoop aan het...
Morgen dinsdag 25 augustus opent restaurant De Beren Meppel vanaf 11.00 uur haar deuren. Om dit te vieren, maken...
De Beren restaurants en de Beren bezorgrestaurants worden samengevoegd tot een bedrijf. Met deze fusie denkt de...
Om te vieren dat gasten vanaf 1 juni weer op een veilige manier ontvangen mogen worden in de restaurants...
Afgelopen weekend opende De Beren drive-thru met optredens van bekende en lokale artiesten in Zoetermeer en...
Sinds woensdag 29 april heeft La Place een aantal Take Away locaties in Nederland geopend. Ondanks dat de La Place...
Hoe is het De Pizzabakkers de afgelopen 2 weken vergaan?
Par Hasard is sinds 2014 actief in Nederland en is sinds 2018 actief als franchiseformule.
"Op de Horecava 2019 presenteren we ons pizza & prosecco concept in Virtual Reality"
In alle vestigingen van Yoghurt Barn wordt sinds kort gebruik gemaakt van de muziekdienst ‘Soundtrack Business’
Van 8 tot en met 11 januari presenteert De Pizzabakkers haar pizza & prosecco concept in pop-up versie tijdens de...
Het bestaat uit een nieuw horeca- en take-awayconcept met nieuwe gerechten en producten en een aansluitende kook...
De succesfactor is simpel. Goed, lekker en gezond eten onder de €10,- met gepofte aardappels (Jacketz) als basis.
Op het Damrak in Amsterdam is het eerste Délifrance restaurant geopend volgens het nieuwe franchise concept.