SUBWAY introduceert ‘The Friendlong’

Om te vieren dat gasten vanaf 1 juni weer op een veilige manier ontvangen mogen worden in de restaurants, introduceert Subway Nederland ‘The Friendlong’. 

“Subway herkent de honger naar gezelligheid, en weer lekker samen eten. En nu de horeca de deuren weer gaat heropenen, wil Subway deze kans niet voorbij laten gaan en haar gasten een warm welkom bieden met de Friendlong. Iedereen krijgt op deze manier een memorabele eerste gezamenlijke lunch met vrienden bij Subway in de nieuwe 1,5-meter-samenleving”, legt een woordvoerder namens de franchiseformule uit.

“Bekende vloggers en influencers zullen hun long awaited reunions delen op social media en een aantal limited editions weggeven. Ook outdoor is de Friendlong te zien, het enige medium waar een broodje van 1,5 meter in zijn geheel op past”, aldus de woordvoerder.

Over Subway restaurants

Subway serveert 7 miljoen naar keuze belegde sandwiches per dag. De restaurantketen telt ongeveer 42.000 restaurants in meer dan 100 landen. In Nederland heeft Subway ruim 200 restaurants. 
Subway werd meer dan 53 jaar geleden opgericht door de toen 17-jarige Fred DeLuca en dr. Peter Buck. Het is nog steeds een familiebedrijf met meer dan 21.000 franchisenemers wereldwijd.

Bekijk ook