Bij WASBAR staan we te popelen om jullie een nieuwigheid op de menukaart voor te stellen. Food cravings, here we go...
Ananas op je pizza? De Pizzabakkers doet het ondenkbare en nodigt alle Italianen uit te komen proeven. De...
De lockdowns hebben de horeca hard getroffen, maar dat heeft restaurant Tres en De Pizzabakkers er niet van...
Quetzal heeft in afgelopen tijd veel geïnvesteerd in de formule en heeft het plan opgevat om startende ondernemers...
CrepeAffaireheeft was het afgelopen jaar wel dicht, maar heeft niet stil gezeten. Sinds het begin van de Covid...
De Beren restaurants en de Beren bezorgrestaurants worden samengevoegd tot een bedrijf. Met deze fusie denkt de...
Hoe is het De Pizzabakkers de afgelopen 2 weken vergaan?
Voor hun nieuwe concept POTAÉ opent de vegetarische eetketen KING Kumpir de eerste vestiging aan de Steenweg in...
Par Hasard is sinds 2014 actief in Nederland en is sinds 2018 actief als franchiseformule.
In alle vestigingen van Yoghurt Barn wordt sinds kort gebruik gemaakt van de muziekdienst ‘Soundtrack Business’
Wai Man Lo van het familiebedrijf Restaurant Indonesia is terug. Indonesia zet opnieuw de deuren open naar de...
Nog geen 4 jaar geleden begonnen topchef Robert Kranenborg en Quote-oprichter Maarten van den Biggelaar met hun...
Van 8 tot en met 11 januari presenteert De Pizzabakkers haar pizza & prosecco concept in pop-up versie tijdens de...
Begin 2018 gaat de 1e franchisevestiging van Happy Tosti open, aan de Veemarktstraat in Breda.
Het bestaat uit een nieuw horeca- en take-awayconcept met nieuwe gerechten en producten en een aansluitende kook...
Na een paar weken proefdraaien is op 29 december het eerste restaurant van Johnny's Burger Company op de West...
De succesfactor is simpel. Goed, lekker en gezond eten onder de €10,- met gepofte aardappels (Jacketz) als basis.