VENOM neemt Papa John’s over

Papa John’s start een promotionele samenwerking rondom de release van  de nieuwe bioscoopfilm VENOM. In deze nieuwe bioscoopfilm wordt Eddie Brock (Tom Hardy) overgenomen door de mysterieuze, monsterlijke Venom. Venom is gebaseerd op het gelijknamige personage uit de populaire Marvel Comics. 
 
"Venom heeft onstilbare honger en neemt alle locaties van Papa John’s over. Zo is op iedere pizzadoos het stoere personage te zien en zal Venom ook communicatie-uitingen als flyers en de website geheel beheersen. Tijdens de première zal de onstilbare honger van de bezoekers gevoed worden door de heerlijke pizza’s van Papa John’s", vertelt een woordvoerder namens de franchiseformule.

Marketingkracht formule 

Papa John’s is al een aantal maanden deze samenwerking aan het voorbereiden. "De doelgroep van de bioscoopfilm staat gelijk aan de doelgroep van Papa John’s. Dit is voor Papa John’s dus een uitgelezen kans om het publiek kennis te laten maken met de heerlijke pizza’s met alleen de beste ingrediënten. Een goed voorbeeld van de marketingkracht van de formule", aldus de woordvoerder.

In 2016 opende Papa John’s de 1e vestiging in Nederland. Inmiddels zijn er 18 vestigingen in Nederland en Papa John’s gaat dit jaar nog meer vestigingen openen.

Bekijk ook